Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak jest w końcu w tym Solarisie?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Korgan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korgan » 23.05.2008 17:16

Witam,

przeglądając forum napotkałem bardzo różne opinie na temat kempingu Solaris. Najwięcej negatywnych opinii jest na temat ogólnego zatłoczenia, grającej muzyki, naruszania ciszy nocnej itd. Mnie to nie przeszkadza, a najbardziej zależy mi na opiniach na temat czystości sanitariatów, plaży, parceli, dostępnych rozrywek :lol: itd., bo na ten temat jakoś forumowicze nie za wiele napisali.
Korgan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korgan » 24.05.2008 12:17

Naprawdę nikt nie ma nic do napisania?
Chodzi o kompleks Solaris koło Sibenika.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 24.05.2008 14:31

Jedź obok na Zablace, a do Solarisa idź po rozrywki.....

Ciasno w lipcu, to bylo malo powiedziane, chyba, że lubisz słuchać, o czym mówią i co robią :wink: sąsiedzi....
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 24.05.2008 22:48

FUX napisał(a):Ciasno w lipcu, to bylo malo powiedziane,

FUX ma rację ... gdyby nie te panienki to by nie byłoby gdzie palca wsadzić ..... :D
Korgan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korgan » 27.05.2008 19:11

Dziękuję bardzo za opinie, ale znowu pojawiają się tylko te na temat tłoku!
Ja chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o tym kampie (patrz pierwszy post):lol:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 27.05.2008 19:26

Parcele podobno można rezerwować; zadzwoń, zapytaj. Są sklepy, restauracje, zjeżdżalnia, plaża, etc.
Co jeszcze chcesz wiedzieć?
O nieziemskim tloku pisałem; jeżeli lubisz namiot w namiot i plątaninę linek, to proszę bardzo :roll: 8) :?
:wink:
Korgan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korgan » 27.05.2008 21:42

Parcele rzeczywiście można zarezerwować (tylko w strefie A - ok. 60 m2, tak mi przynajmniej napisali w mailu), może to choć trochę by ograniczało tłok.
A jak wygląda czystość sanitariatów, jakie są plaże, dostępne rozrywki itd.
Sam już nie wiem czemu mi tak spasował ten kamp, czy ten tłok jest dużo większy niż na innych kempingach oferujących porównywalne rozrywki?
FUX - długo tam zabawiłeś?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 28.05.2008 12:29

Byłem w połowie lipca zeszlego roku....
Na dluższym spacerze ze znajomymi. Oni spali w Solarisie raz kilka lat temu i nigdy więcej. Zawsze do Zablace. Ja byłem w apartamencie kilka dni.
Te dwa kampy to coś zupełnie różnego od siebie. Innym super kampem jest Kozarica w Pakostane. Ten polecam.
Był Janusz Bajcer. Pewnie potwierdzi moje słowa.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone