_WALDI_ napisał(a):... Jak byście mogli mi napisać jak najlepiej jechać z Bydgoszczy do Splitu....
_WALDI_ napisał(a):...Na co uważać ...
_WALDI_ napisał(a):... gdzie co kupować (winiety itp.)...
_WALDI_ napisał(a):... jaką walutę na drogę zabierać czy wystarczy same Euro i Visa ??...
Ryszard_K napisał(a):1. Łódź, Żywiec, Zwardoń, Bratyslava, Vien, Gratz, Maribor, Zagreb, Split
2. Cieszyn, Bratyslava, Moson-var. Szombathely, Lendava.
Cakovec.Zagreb...
Uważaj na światła, znaki i drogowe i drogowskazy'
Euro na kwaterę, a Visa na życie
Winiety na stacjach benzynowych za granicą lub na granicy
FUX napisał(a):Okolo 1900 km do pokonania. Sporo. Proponuję nocleg w Grazu w Oekotelu.
Łódź-Cieszyn-Olomouc-Brno-GRAZ-Maribor-Zagrzeb-autostradą do końca-PloceTrapanj promem lub w koło przez Ston.
MARCIN73 napisał(a):FUX napisał(a):Okolo 1900 km do pokonania. Sporo. Proponuję nocleg w Grazu w Oekotelu.
Łódź-Cieszyn-Olomouc-Brno-GRAZ-Maribor-Zagrzeb-autostradą do końca-PloceTrapanj promem lub w koło przez Ston.
czyli na raz nie da rady , a może masz sprawdzone godziny wyjazdu,chciałbym wyjechać w piątek.
FUX napisał(a):https://www.cro.pl/forum/viewforum.php?f=27
oraz
forum/viewforum.php?f=4
Witaj na Forum.
Poczytaj i pytaj ew. w odpowiednich watkach.
Nie zakladaj nowych tematów w tej samej sprawie...
Jurek napisał(a):Nie rozumiem dlaczego puszczacie chłopaka z Bydgoszczy przez Łódź? Dla mnie to paranoja!!!! To tak jak ja bym jechał z Gniezna do Splitu przez Łódź!! Poprosił bym o rozsądne wytłumaczenie warianty trasy przez Łódź! Na odcinku do Wiednia już ma 150km w łeb.
Dziesięć razy byłem w Cro i zawsze jadę przez Wrocław! Jakoś żyje i mam się dobrze. Zaraz napiszecie, że Wrocław bebe. A odcinek z Łodzi do Żywca jaki jest? Może jest już autostrada, a ja o tym nie wiem.
O przepraszam! Raz jechałem przez Niemcy, tylko 500km w łeb!!!!!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi