Witam.
Pomocy ! Zbłądziłem w drodze na Nugal.
Obecnie jestem w Tucepi, rano pojechalem do Makarskiej, stanąłem na zakręcie przed Makarską (ostatnia prosta widac CPN INA po lewej) ,jest miejsce na 3 auta, stoi zakaz wjazdu i szlaban. Wszedlem na szutrową drogę ostro pod górę. Idę sobie pierwszy skręt w lewo zaprowadził mnie na drogę do Tucpi (spotkałem turystów którzy to potwierdzili) zawróciłem idę dalej, droga prowadzi w doł kolejny skręt inna już drogą mijam jakąś chatkę z groźnym psem zawracam ide dalej droga ostro w górę i dochodzę do jakiegoś punktu widokowego jesli tam jest droga na nugal to chyba nie wzialem sprzętu wspinaczkowego - toż to przepaść widoki super ale drogi brak.
Już wiem że zacząłem nie z tej strony więc jak tam trafić od Makarskiej. Nie mam niestety neta, korzystam z komorki wiec nie stac mnie na dokladne przeszukiwanie forum, proszę pomóżcie. Wiem że mialy byc znaki ale ja widzialem tylko czerwone kolko ze strzałką (to prowadziło na punkt widokowy). Czy da się tą trasą ptrzejść z wózkiem ? Szuter po kórym szedłem był OK.