Małe też łowię reką, ale dużych jeszcze nie miałem przyjemnosci:-)
ktoś tu wspominał o osobie która w tej zatoczce bierze na siebie przyrządzenie hobotnicy - chętnie bym to przećwiczył - sam bym sie nie zabierał - masz racje szkoda męczyć
Adam66 napisał(a):Jak lubisz ponurkować i lubisz ośmiornice to weź kuszę . Jest ich tam całe mnóstwo. Chłopaki z Elizabety umieją przyrządzać, niestety nie mają naczynia do peki z grila.
Pozdrawiam
Bosm@n napisał(a):Adam66 napisał(a):Jak lubisz ponurkować i lubisz ośmiornice to weź kuszę . Jest ich tam całe mnóstwo. Chłopaki z Elizabety umieją przyrządzać, niestety nie mają naczynia do peki z grila.
Pozdrawiam
Adam66 a jak w tej miejscowości - domu w którym byłeś z zasiegiem GSM -> muszę regularnie sprawdzać mejle - da radę?
Aldonka napisał(a):marciajn, Bosm@n mam do Was prośbę Jak już tam będziecie i a nóż jakieś wycieczki sobie zrobicie zaglądnijcie do Zatoki Rapak. Ciekawa jestem Waszej opinii. Jak pięknie mówicie od razu, jak kiepsko nie mówcie nic
A może Ty Krzychoo zawitałeś do tej zatoki? W relacji co prawda nie było więc pewnie nie.
marciajn napisał(a):Aldonko, będę w Torac od 25.07. do 3.08. i na pewno zajrzę do U.Rapak. Toż to rzut kamieniem "ode mnie":) aż wstyd, że w zeszłym roku się nie pofatygowałem...
Na pewno napiszę o moich wrażeniach
Pozdrawiam Krajankę z Poznania!
M.
marciajn napisał(a):Aldonka - obczaim ten domek i wrócim z raportem;)
Bosm@n - a gdzie się zatrzymujecie? my u Tonciego - centralny domek na środku plaży
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne