napisał(a) el_guapo » 28.05.2024 14:23
grab56 napisał(a):el_guapo napisał(a):chcesz się dowiedzieć o czym jest wątek, to cofnij się parę stron wstecz, albo zwyczajnie zerknij na jego temat.
Spojrzałem na pierwszy post - coś o campingu Simuni, ale filmik już niedostępny, a pierwsze dwie strony są o... jachtach i zbiornikach na nieczystości. A o czym wg ciebie miał być ten temat?
Jeżeli dla ciebie wątek jest z 4 liter
grab56 napisał(a): że to temat z 4 liter
to po ... zabierasz w nim głos i to jeszcze w sposób nieobiektywny i tradycyjnie ... hmmm ... polski:
"A Kazio też dłubie w nosie..."
Jeżeli pływasz na jachcie
grab56 napisał(a):Chyba nigdy na jachcie nie pływałeś.
co by sugerowała ta protekcjonalna wypowiedź, to pewnie doskonale wiesz
grab56 napisał(a):Toaleta musi mieć zbiornik, który opróżnia się poza portem/mariną.
co się dzieje ze śmieciami/ściekami.
Widzisz gdzieś to w wątku zachętę do licytowania kto więcej brudzi/śmieci/guana spuszcza do wody? Ja nie.
Widzę ogólne wymienianie informacji o niepokojących tendencjach i nierozwiązanych problemach.
Lat temu 20ścia na temat pytania o przydomowe szamba Chorwacji spuszczali wzrok. Widziałeś gdzieś szambiarkę? Zwłaszcza taką "podczas pracy"? Nie wydaje mi się.
Chcą "doić" Jadran...no problem. Zresztą to jest charakterystyczne dla pokolenia Chorwatów z lat 80 - 2000, wydoić ile się da przy minimalnym nakładzie środków.