betty842 napisał(a):Tyle komentarzy ale nie wypowiedziała się ani jedna osoba, która rzeczywiście tym autokarem do Chorwacji jechała. Ja natomiast wczoraj rozmawiałam z kolejną osobą która jechała autokarem do Chorwacji . Wcześniej pisałam że jedna znajoma wmawiala mi że trasę Cieszyn - Drvenik pokonali autokarem w 12h ale nie chciało mi się w to wierzyć. A wczoraj rozmawiałam z dziewczyną mojego szwagra na ten temat (mówiłam jej, że chcieliśmy pojechać do Chorwacji ale trochę przerazilam się 18h podróżą autokarem) i ona powiedziała, że była w Chorwacji autokarem i z Cieszyna do Splitu jechali 11h! Powiedziała że w biurach podróży zawsze przykładają czasu ale jeśli trasa bedzie przebiegała bez przygód to dotrzemy w dużo krótszym czasie niż podało biuro. No ale co z tego, że ona tym autokarem jechała,pewnie i tak lepiej wiedzą osoby, które autokrem nie jechały a się tu wypowiadają .
Stryjeczny kuzyn szwagra od sąsiada jechał 5 godzin z Warszawy do Wenecji,
do Wenecji koło Żnina
Powtarzam: problem jest całkowicie wydumany i coraz bardziej przypomina to durną prowokację,
biura tak organizują wyjazdy, żeby ludzie nie czekali za długo na zakwaterowanie,
nikt nie organizuje wyścigów autokarowych