betty842 napisał(a): Preferuję dojazd samochodem ale że mąż ma inne zdanie na ten temat to poszłam na kompromis i zgodziłam się na autokar. Czy tak ciężko to zrozumieć?
betty842 napisał(a):Żałuję że założyłam ten wątek... Tyle wypowiedzi ale na zadane przeze mnie pytanie odpowiedziało tylko parę osob. Cała reszta skupiła się na przekonaniu mnie, że autokar to zły pomysł, że mamy jechać samochodem. Czy ja prosiłam o radę w jaki sposób mam się dostać do Chorwacji? Nie. Wiec zlitujcie się i przestańcie mnie przekonywać że coś co dla was jest idealnym rozwiązaniem i dla nas takim będzie. Gdyby tak było to już dawno nie byłoby w biurach podróży ofert z przejazdem autokarem. Preferuję dojazd samochodem ale że mąż ma inne zdanie na ten temat to poszłam na kompromis i zgodziłam się na autokar. Czy tak ciężko to zrozumieć?
Janusz Bajcer napisał(a):betty842 napisał(a): Preferuję dojazd samochodem ale że mąż ma inne zdanie na ten temat to poszłam na kompromis i zgodziłam się na autokar. Czy tak ciężko to zrozumieć?
Ja rozumiem - tylko Ty oczekujesz, że ktoś napisze że autokar do Makarskiej zajedzie za 12 godzin.
Pamiętasz jak długo 10 lat temu jechał autokar
Bea.ta napisał(a):betty842 napisał(a):Żałuję że założyłam ten wątek... Tyle wypowiedzi ale na zadane przeze mnie pytanie odpowiedziało tylko parę osob. Cała reszta skupiła się na przekonaniu mnie, że autokar to zły pomysł, że mamy jechać samochodem. Czy ja prosiłam o radę w jaki sposób mam się dostać do Chorwacji? Nie. Wiec zlitujcie się i przestańcie mnie przekonywać że coś co dla was jest idealnym rozwiązaniem i dla nas takim będzie. Gdyby tak było to już dawno nie byłoby w biurach podróży ofert z przejazdem autokarem. Preferuję dojazd samochodem ale że mąż ma inne zdanie na ten temat to poszłam na kompromis i zgodziłam się na autokar. Czy tak ciężko to zrozumieć?
Z tego co widzę, to raczej byłaś przekonywana do wyjazdu do Chorwacji a nie nad Bałtyk.
Autokar przeważnie jedzie nocą, więc prześpisz te godziny jazdy.
betty842 napisał(a):Nie, na 12h nie liczyłam ale myślałam że może w 15-16h by zajechał...
atJanusz Bajcer napisał(a):betty842 napisał(a):Nie, na 12h nie liczyłam ale myślałam że może w 15-16h by zajechał...
Swoim samochodem tak - autokarem mało realne.
Zdecydowana wiekszośc cromaniaków jedzie do Chorwacji własnym srodkiem transportu.
Więc raczej nie licz na wiele odpowiedzi jesli chodzi o autokar.
betty842 napisał(a):Tak, byłam zdecydowana na Chorwacje ale po tych wszystkich wypowiedziach zaczęłam mieć wątpliwości. Nie dlatego, że nikt mnie nie pocieszyl że da się w mniej niz 18h autokarem dojechać ale dlatego, że prawie każdy napisał że podróż do Chorwacji autokarem to zły pomysł. Sama zaczynam w to wierzyć. A że samochód nie wchodzi w grę to nie pozostaje mi nic jak sobie tę Chorwacje darować...
Hercklekot napisał(a):Prowokacja...
Powrót do Alternatywne środki lokomocji