Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jajce - nocleg

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ela50
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ela50 » 17.03.2013 09:42

Rezerwowałam wcześniej, w marcu. Zawsze dokładnie planujemy trasę i gdzie oraz co chcemy zwiedzić, więc robię wcześniej rezerwacje, by być na 100 % pewnym.
Napisałam na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl zapytanie o pokoje i cenę i dostałam taką odpowiedź :

We are sending our price list for both hotels ( Hotel Turist and Hotel Plivsko Jezero).
The price are:
Overnight stay with breakfast (BB) in 1/1 room is 29,50 Euro Overnight stay with breakfast (BB ) in ½ room is 43,00 Euro Overnight stay with breakfast (BB) in triple room is 54,50 Euro Overnight stay with breakfast in 4 bed room is 69,00 Euro
- Apartment for one person 51,30 Euro
- Apartment for two persons 61,50 Euro
Extra lunch from 8 Euro till 12 Euro, depends what the guest likes
Best regards from Jajce Irina Jaranovic
Wysłałam emaila z rezerwacją, Irina odpisała, ze potwierdza rezerwacje i że opłacimy na miejscu.
To było w 2011 roku
Ela50
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ela50 » 17.03.2013 09:49

Byliśmy tam w sierpniu. Dwa tygodnie przed wyjazdem jeszcze raz wysłałam maila do tego hotelu z informacją, że potwierdzam nasz przyjazd w dniu... i dziękuje za zarezerwowanie pokoi.
Irina odpisała :
We are expecting you. Best regards from Jajce. Irina

Było super, a Jajce ciekawe i warte obejrzenia miasteczko. Warto zaliczyć twierdzę i chrześcijańskie katakumby oraz inne ciekawostki, a widoki cud - miód, można nacieszyć oczy
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 17.03.2013 09:58

Ela50 napisał(a):Rezerwowałam wcześniej, w marcu. Zawsze dokładnie planujemy trasę i gdzie oraz co chcemy zwiedzić, więc robię wcześniej rezerwacje, by być na 100 % pewnym.
Napisałam na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl zapytanie o pokoje i cenę i dostałam taką odpowiedź :

We are sending our price list for both hotels ( Hotel Turist and Hotel Plivsko Jezero).
The price are:
Overnight stay with breakfast (BB) in 1/1 room is 29,50 Euro Overnight stay with breakfast (BB ) in ½ room is 43,00 Euro Overnight stay with breakfast (BB) in triple room is 54,50 Euro Overnight stay with breakfast in 4 bed room is 69,00 Euro
- Apartment for one person 51,30 Euro
- Apartment for two persons 61,50 Euro
Extra lunch from 8 Euro till 12 Euro, depends what the guest likes
Best regards from Jajce Irina Jaranovic
Wysłałam emaila z rezerwacją, Irina odpisała, ze potwierdza rezerwacje i że opłacimy na miejscu.
To było w 2011 roku

dzięki wielkie za tak dokładne info :D
Ela50
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ela50 » 17.03.2013 10:11

Miło mi. Polecam się na przyszłość.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone