Jadrtovac Chorwacka kpina nie polecam
napisał(a) mieszacz » 19.08.2013 10:35
Witam wszystkich.Chciałbym napisać o miejscowości Jardtovac(11 kilometrów od sybienika).Miejscowość jest bardzo mała ,raptem 2 sklepy i takiej kameralnej szukałem.Plaża w tej miejscowości jest fatalna,na dnie sam muł w którym można się zapaść po kolana,dlatego wyszukaliśmy plaże oddaloną o 2km.Morze a właściwie to co wpływa do tej miejscowości brudne i zasyfione.Ponieważ jechałem 1 raz chciałem mieć zarezerwowany apartament,cena znośna bo 60 euro za 5 osób.Zapłaciłem jednak frycowe .Ofertę znalazłem na allegro od użytkownika moniqa_2007(nick z allegro) email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .Miałem zapłacić zaliczkę w wysokości 50 euro które miało być odjęte przy wpłacie właścicielce.Na miejscu okazało się ,że 50 euro to prowizja osoby która wystawiła akcję na allegro.W opisie akcji było napisane cytuję Nie jesteśmy biurem podróży, załatwiamy te pokoje w formie przysługi dla właściciela domu, który jest naszym znajomym. Oferujemy pomoc w wyznaczeniu trasy dojazdu, wskazówki kulturowe.O żadnej prowizji nie było mowy.Nie chodzi mi o 50 euro ,ale chciałbym przestrzec przed tym użytkownikiem i samą miejscowością.Wszystkim którzy w przyszłym roku biorą pod uwagę tą miejscowość z całego serca odradzam.W następnym roku jadę w ciemno .