Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jadrtovac

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
przemekstan
Plażowicz
Jadrtovac

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemekstan » 10.07.2009 17:47

Witam wszystkich serdecznie!

Szukam informacji na temat miejscowości Jadrtovac koło Šibenika.
Czy warto tam spędzić swój pierwszy urlop w Chorwacji?

Pozdrawiam i czekam na pomocne informacje :D
przemekstan
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemekstan » 11.07.2009 18:55

Czy naprawdę nikt nie zna tej miejsowości?

Mam nadzieje, że wytrawni Cro-maniacy udzielą mi cennych informacji.

Pozdrawiam
rysiek
Croentuzjasta
jadartovac

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 11.07.2009 22:11

www.adriatica.net/private/det_pl__4ji3h ... ji3i__.htm

Parę lat temu kolega był w tym apartamencie ( my byliśmy obok w Brodaricy) . Ogólnie nie narzekał , a nawet pojechał za rok w to samo miejsce przy czym już prywatnie nie przez biuro, a właściciel (Zlatko) dał mu wtedy o wiele lepszy apartament i z korzystniejszą ceną.
Teren jak widać na mapie i zdjęciach - takie morze-niemorze , ale to rzecz gustu,co kto lubi.
To tyle co wiem. Pozdr.

rysiek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2009 10:48

Byłem w Jadrtovac 6 lat temu ale tylko na chwilę,na wycieczce.Mała wioska,jeden sklep,jedna knajpka.Morze spokojne i cieplejsze gdyż Jadrtovac położony jest nad tzw.Morjinskim Zaljevem.Blisko do Sibeniku i parku KRK.Dobre miejsce na spokojny wypoczynek.Pozdrawiam.
mieszacz
Podróżnik
Jadrtovac Chorwacka kpina nie polecam

Nieprzeczytany postnapisał(a) mieszacz » 19.08.2013 10:35

Witam wszystkich.Chciałbym napisać o miejscowości Jardtovac(11 kilometrów od sybienika).Miejscowość jest bardzo mała ,raptem 2 sklepy i takiej kameralnej szukałem.Plaża w tej miejscowości jest fatalna,na dnie sam muł w którym można się zapaść po kolana,dlatego wyszukaliśmy plaże oddaloną o 2km.Morze a właściwie to co wpływa do tej miejscowości brudne i zasyfione.Ponieważ jechałem 1 raz chciałem mieć zarezerwowany apartament,cena znośna bo 60 euro za 5 osób.Zapłaciłem jednak frycowe .Ofertę znalazłem na allegro od użytkownika moniqa_2007(nick z allegro) email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .Miałem zapłacić zaliczkę w wysokości 50 euro które miało być odjęte przy wpłacie właścicielce.Na miejscu okazało się ,że 50 euro to prowizja osoby która wystawiła akcję na allegro.W opisie akcji było napisane cytuję Nie jesteśmy biurem podróży, załatwiamy te pokoje w formie przysługi dla właściciela domu, który jest naszym znajomym. Oferujemy pomoc w wyznaczeniu trasy dojazdu, wskazówki kulturowe.O żadnej prowizji nie było mowy.Nie chodzi mi o 50 euro ,ale chciałbym przestrzec przed tym użytkownikiem i samą miejscowością.Wszystkim którzy w przyszłym roku biorą pod uwagę tą miejscowość z całego serca odradzam.W następnym roku jadę w ciemno .

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone