sito_zabrze napisał(a):Mnie czeka jakieś 400km w tym roku po Jadrance. Nie wiem jak inni ale ja nie moge sie juz doczekać
Mój stary szrot ma bixenon z afl to się go przetestuje po zmroku...
Nie przezywaj autka bo się obrazi i Was nie dowiezie Poza tym 13 to stary ? Nasza Renia w tym roku ma 20 lat i gdyby nie to, że pada skrzynia i słabo pakować 2 tyś w auto warte 3, to obwiozłaby nas po raz 4 do Cro, była też 2 razy nad naszym morzem i niezliczone wycieczki w bliższych i dalszych okolicach. Więc postanowliśmy wymienić ją na nowszą 12-sto letnią Renie, i szczerze to bardzo obawiam się czy nas dowiezie... Zresztą sam nasz mechanik stwierdził, że woli starą Dobrze, że z OC wykupiłam assistance tfu tfu
Co do Jadranki przejechaliśmy ją od okolic Zadaru do Peljesacza i nie widzę w niej nic niebezpiecznego, a osobą, które tak ją demonizują proponuje pojeździć troszkę po wyspowych szutrach, gdzie nie ma barierek, są przepaści, zero miejsc na mijanki, więc niejednkrotnie trzeba na wstecznym zasuwać paręset metrów pod górę nad skarpą Tam można dopiero mówić o emocjach