Powiedzcie mi czy faktycznie jest tak niebezpiecznie ?
Będę atakował Magistralę od Senji do Ploce , oczywiście nie na raz , bo szkoda mi widoków i nie chcę się spieszyć .
To mój pierwszy wyjazd do Cro .
pajko napisał(a):Powiedzcie mi czy faktycznie jest tak niebezpiecznie ?
Będę atakował Magistralę od Senji do Ploce , oczywiście nie na raz , bo szkoda mi widoków i nie chcę się spieszyć .
kaeres napisał(a):pajko napisał(a):Powiedzcie mi czy faktycznie jest tak niebezpiecznie ?
A w życiu.
Statystyki może są jakie są ale to jest normalna droga pod względem trudności.
W miasteczkach jest męcząca, w sezonie ilość samochodów jest czasami denerwująca.
Widoki są za to takie, że szczena opada.
Habanero napisał(a):
No i droga nie będzie taka monotonna. Z Wrocławia do Ołomuńca wiochami, dalej autostradą do Szombathley i dalej wiochami do Cro.
dids76 napisał(a):Habanero napisał(a):
No i droga nie będzie taka monotonna. Z Wrocławia do Ołomuńca wiochami, dalej autostradą do Szombathley i dalej wiochami do Cro.
To jeszcze w Chorwacji od Karlovaca skorzystaj z D1 zamiast A1
dids76 napisał(a):Habanero napisał(a):
To będzie dobre 1,5 h w plecy
Coś koło tego, może trochę mniej Jedziesz z noclegiem więc będziesz wypoczęty a trasa bardzo fajna .Od kilku lat tak jeżdżę i mi się podoba.
Habanero napisał(a):Mariusz ja jeszcze Riviery Makarskiej nie widziałem
Chyba lepiej te 1,5 h poświęcić na Jadrankę np. od Splitu do Drvenika
Habanero napisał(a):Chyba lepiej te 1,5 h poświęcić na Jadrankę np. od Splitu do Drvenika
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi