Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jadę z biurem podróży

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
violetta
Podróżnik
jadę z biurem podróży

Nieprzeczytany postnapisał(a) violetta » 13.07.2005 21:28

hej.Jadę z buirem ALMATUR i jestem ciekawa czy brać udział w wycieczkach fakultatywnych czy lepiej sama na własną rękę zwiedzać okolice.Jeśli sama to jak wygląda sprawa komunikacji?Będę tam przecież bez samochodu.Dodam tylko ,że 5 dni mam spędzić 4 km od Trogiru a potem ma być trasa obiazdowa:Dubrownik ,Plitvickie Jeziora ,Split.Może już ktoś był na takiej imprezie i ma doświdczenie?Dzięki za pomoc.
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 13.07.2005 21:32

a jaki masz pomysł by zwiedzać na własną rękę?
pociag? :wink: autobus? wynajęty samochód?
violetta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) violetta » 13.07.2005 21:40

mam na myśli bliskie okolice Trogiru to nogi nie wystarczą?Jadę tam pierwszy raz więc mogę nie mieć pojęcia jak tam jest.Może ty wiesz lepiej?
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 13.07.2005 21:47

Oczywiście ,że wiem.Co Cię interesuje w bliskiej odległości Trogiru?
violetta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) violetta » 13.07.2005 21:51

Powiem tak leżeć na plaży nie lubię , do dyspozycji będę miała nogi ,więc może ty coś podpowiesz co mogłabym tam zobaczyć<zwiedzić ,jakieś ciekawe miejsca?
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 13.07.2005 21:53

violetta napisał(a):Powiem tak leżeć na plaży nie lubię , do dyspozycji będę miała nogi ,więc może ty coś podpowiesz co mogłabym tam zobaczyć<zwiedzić ,jakieś ciekawe miejsca?

to co blisko
http://www.trogir-online.com/eng/buses2.asp?bus=2
admikiel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) admikiel » 14.07.2005 10:30

Do zwiedzania "na nogach" to w okolicach Trogiru za wiele nie ma, chyba że lubisz na prawdę długie wycieczki. Można ewentualnie dotrzeć do pobliskiego szlaku twierdz, ale nie wiem ile to kilometrów bo przemieszczałem się tam tylko samochodem.
Na wycieczkę autobusem polecam natomiast Sibenik oddalony o ok. 50km. Moim zdaniem to najpiękniejsze w Chorwacji miasto licząc po Dubrovniku.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

jadę z biurem podróży
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone