Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jade w okolice Szybenika

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Yoogi
Plażowicz
Jade w okolice Szybenika

Nieprzeczytany postnapisał(a) Yoogi » 15.08.2006 21:24

Witam, Ja i moja druga polowa wybieramy sie do Zadaru a pozniej chcemy przejechac do Szybenika i na koniec :) przedostac sie do Brodaricy (bylem tm rok temu i bardzo mnie sie podobalo :):):))
Mam kilka pytan:
1.Czy ktos z odwiedzajacych tamte okolice moze mi polecic jakies tanie spanie dla 2 osob ( max 25 Euro za pokoj )
2. Jak jest z pogoda w tej czesci Dalmacji ( patrze na prognozy i widze ze idzie duze ocieplenie i temperatura wzrosnie ponad 30 kresek :):):))
3.Czy wie ktos jak najlepiej przedostac sie z Zadaru do Szybenika, uwzgledniajac studencka oszczednosc.
4. Jedziemy do Cro Retmanem z WAW 21.08 o 9 rano ... moze ktos z forumowiczow jedzie tym samym polaczeniem ? :)

To na razie wszystkie moje pytania z gory dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi :P
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 15.08.2006 21:56

Witam! Ja wróciłem z Brodaricy 13.08.2006, nie powinieneś mieć problemów z apartamentem, codziennie rano widziałem 2-4 osoby z tabliczkami
"apartman". Pogoda była super, tylko dwa dni z chmurami ale ciepłe. Jak będzieśz zainteresowany to na adres email moge Ci przesłać nr tel. do dwóch właścicieli apartamentów na ul. Ribarskiej tj. na wprost zejscia na plażę.
Yoogi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Yoogi » 15.08.2006 22:06

dawaj te adressy na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 17.08.2006 13:39

Wysłałem Ci na poczte te namiary i dziś jeszcze dodatkowo trzy zdjęcia z apartamentu w którym ja byłem. Myślę,ze pod koniec sierpnia to spoko znajdziesz coś w granicach 10 E za osobę. Miłego wypoczynku.

Powrót do Pogoda i klimat