Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jadę tam pierwszy raz pomocy!!!!

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
violetta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) violetta » 12.07.2005 21:29

kochani pomocy jadę piierwszy raz do chorwacji a w dodatku z biura boję się jak nie wiem co co mam brać czym płacić na miejscu i ta cała reszta o której ja pewnie nie mam pojęcia jeszcze raz pomocy!!1
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 12.07.2005 21:36

Powiedz gdzie jedziesz, jakie to wczasy?
violetta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) violetta » 14.07.2005 18:57

Hej. Dzięki za zainteresowanie.Jadę z biurem ALMATUR ??? Wczasy mają trwać 12 dni z czego pierwszych 5 mam mieszkać 4km od Trogiru dokładnej nazwy miejscowości nie znam ale chodzi ponoć o hotel MEDENA.Nie lubię biernego odpoczynku i chciałabym wiedzieć co można tam zobaczyć nie koniecznie biorąc udział w wycieczkach fakultatywnych bo one są drogie.Potem ma być wycieczka objazdowa przez kolejne dni :Dubrownik ,Plitwickie Jeziora , Split ,Trogir.Pierwszy raz będę z rodziną na takich wczasach i chcialabym by były one udane.Dzięki z góry za porady.
violetta
Podróżnik
czy tylko ja jadę z biurem ALMATUR?

Nieprzeczytany postnapisał(a) violetta » 14.07.2005 19:43

[quote="violetta"]Hej. Dzięki za zainteresowanie.Jadę z biurem ALMATUR ??? Wczasy mają trwać 12 dni z czego pierwszych 5 mam mieszkać 4km od Trogiru dokładnej nazwy miejscowości nie znam ale chodzi ponoć o hotel MEDENA.Nie lubię biernego odpoczynku i chciałabym wiedzieć co można tam zobaczyć nie koniecznie biorąc udział w wycieczkach fakultatywnych bo one są drogie.Potem ma być wycieczka objazdowa przez kolejne dni :Dubrownik ,Plitwickie Jeziora , Split ,Trogir.Pierwszy raz będę z rodziną na takich wczasach i chcialabym by były one udane.Dzięki z góry za porady.[/quote]

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone