Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jadę 4 sierpnia na istrię szukam towarzyszy z samochodem

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 17.07.2006 21:01

Będę jechał od strony Poznania.
rafi1975
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafi1975 » 18.07.2006 21:51

Ok ale ja jadę 3 i Tobie też radze w piątek nie dasz rady przed korkami ,rozplanuj sobie podróż na dwa dni ,nie spiesz sie ,masz prawdopodobnie urlop ale jak chcesz ,ja tylko chce doradzić jesli można pozdrawiam ,odezwij sie :)
damian u
Globtroter
Dzięki za odpowiedz

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 19.07.2006 08:23

Niestety muszę wyjechać 4 sierpnia ponieważ muszę jeszcze przypilnować kilku spraw w firmie(akurat 3). Jeżeli uda mi się załatwić wszystko wcześniej odezwę się (w ciągu kilku dni) i wtedy można się umówić.
mesiah
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mesiah » 19.07.2006 16:55

Witam przy okazji wszystkich CroManiaków.

Też mam chytry plan wyjechać 3 późnym popołudniem. Może gdzieś się spotkamy po drodze, dodam że jedziemy na 2 auta (6 osób), jest to nasz pierwszy wyjazd do Cro. Zawsze to raźniej w większej „kupie”.
Wyjazd ze Skarżyska-Kraków-Chyżne-Rożemberok-Bratislawa-Wiedeń-Graz-Maribor-Zagreb no i lądujemy :) w okoicach Senj w poszukiwaniu jakiegoś lokum.

Pozdrawiam
damian u
Globtroter
Poważnie rozważam jechać 3 sierpnia

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 21.07.2006 19:18

ponieważ wszyscy mówią o korkach. Ja na miejscu muszę być 5 o godz. 10.00. Jeżeli dotrę na miejsce 4 to jedną noc spędzę w aucie.
Mój cel podróży to okolice Opatiji. Będę jechał przez Czechy przez Brno tak więc można spotkać się gdzieś o okolicach Wiednia.
Jadę z żoną i dzieckiem. Przed wyjazdem mogę podać swój numer telefonu do kontaktu.
Pozdro.
rafi1975
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafi1975 » 21.07.2006 22:20

Witam ponownie ja stwierdziłem ze wyjeżdzam 3 sierpnia nigdzie mi sie nie spieszy ,mam czas jeśli ktoś chce sie spotkać to jadę tą samą trasą pozdrawiam
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 23.07.2006 09:31

O której chcesz wyjeżdzać 3 sierpnia i którędy jedziesz.
mesiah
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mesiah » 23.07.2006 11:35

rafi1975 napisał(a):Witam ponownie ja stwierdziłem ze wyjeżdzam 3 sierpnia nigdzie mi sie nie spieszy ,mam czas jeśli ktoś chce sie spotkać to jadę tą samą trasą pozdrawiam

Tą samą, czyli... ??
andrzej_bialy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej_bialy » 24.07.2006 16:05

panowie moze jechaliscie rok temu mniej wiecej w tym czasie? jesli tak to napiszcie jak to jest z tymi korkami bo ja wlasnie 4 tego mam wyjazd..pozdro
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 25.07.2006 20:44

mesiah napisał(a):Witam przy okazji wszystkich CroManiaków.

Też mam chytry plan wyjechać 3 późnym popołudniem. Może gdzieś się spotkamy po drodze, dodam że jedziemy na 2 auta (6 osób), jest to nasz pierwszy wyjazd do Cro. Zawsze to raźniej w większej „kupie”.
Wyjazd ze Skarżyska-Kraków-Chyżne-Rożemberok-Bratislawa-Wiedeń-Graz-Maribor-Zagreb no i lądujemy :) w okoicach Senj w poszukiwaniu jakiegoś lokum.

Pozdrawiam

O której godzinie chcecie jechać
mesiah
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mesiah » 26.07.2006 18:09

damian u napisał(a):

Pozdrawiam

O której godzinie chcecie jechać

Tak kole 18.00 - 19.00 może troszkie wcześniej , czyli koło 22.00 - 23.00 będziemy na granicy w Chyżne. Napisz maila to podam nr. telefonu adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
młynek
Plażowicz
mesiah ja startuję z Ostrowca św. też 3

Nieprzeczytany postnapisał(a) młynek » 26.07.2006 19:32

Pozdrawiam
ale
młynek
Plażowicz
pozdro dla skarżyska

Nieprzeczytany postnapisał(a) młynek » 26.07.2006 19:34

ja planuję w tym roku dubrovnik,nie uważasz że przez Węgry wygodniej by było?
mesiah
Plażowicz
Re: pozdro dla skarżyska

Nieprzeczytany postnapisał(a) mesiah » 26.07.2006 22:31

młynek napisał(a):ja planuję w tym roku dubrovnik,nie uważasz że przez Węgry wygodniej by było?

Witam
Brałem to pod uwagę, ale my na razie nie pozwolimy sobie na tak daleka podróż. Chcemy zaleźć coś najdalej na wybrzeżu od Senj do Sibenika najdalej.
Najszybsza trasa to ta, którą właśnie opisałem, od Ziliny do Cro jest w 98% autostrada, więc bez zbędnych szaleństw dojedzie się bardzo sprawnie (ustawie tempomat na 120 km/h i wyłączę go w Cro )

Pozdrawiam orzeźwiająco
Marcin
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 27.07.2006 07:18

My śmigamy 4 sierpnia. Wyjazd z Kraka ok 18- 19tej, przez Słowacja i Węgry. Docelowo Tucepi.
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone