mesiah napisał(a):Witam przy okazji wszystkich CroManiaków.
Też mam chytry plan wyjechać 3 późnym popołudniem. Może gdzieś się spotkamy po drodze, dodam że jedziemy na 2 auta (6 osób), jest to nasz pierwszy wyjazd do Cro. Zawsze to raźniej w większej „kupie”.
Wyjazd ze Skarżyska-Kraków-Chyżne-Rożemberok-Bratislawa-Wiedeń-Graz-Maribor-Zagreb no i lądujemy w okoicach Senj w poszukiwaniu jakiegoś lokum.
Pozdrawiam
damian u napisał(a):mesiah napisał(a):Witam przy okazji wszystkich CroManiaków.
Też mam chytry plan wyjechać 3 późnym popołudniem. Może gdzieś się spotkamy po drodze, dodam że jedziemy na 2 auta (6 osób), jest to nasz pierwszy wyjazd do Cro. Zawsze to raźniej w większej „kupie”.
Wyjazd ze Skarżyska-Kraków-Chyżne-Rożemberok-Bratislawa-Wiedeń-Graz-Maribor-Zagreb no i lądujemy w okoicach Senj w poszukiwaniu jakiegoś lokum.
Pozdrawiam
O której godzinie chcecie jechać
alemesiah napisał(a):Witam przy okazji wszystkich CroManiaków.
Pozdrawiam
młynek napisał(a):ja planuję w tym roku dubrovnik,nie uważasz że przez Węgry wygodniej by było?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi