mkm napisał(a):jago napisał(a):mkm napisał(a):Przed chwilą była zgoda z Bikerem , a tu znowu znęcanie się nad Serbią zaczyna
Nie zamierzam z Bikerem toczyć żadnych wojenek. Przytaczam tylko pewne fakty i staram się je poprzeć rzeczowymi dowodami.
... To tak jakbyś rzucał grochem o ścianę .
Josko Bulic napisał(a):Pierwsze czarni Jago nije żadna prowokacija i nedaj boże wulgarno slowo.Druge muwysz Polski żond jest podjeo decizizije da Polska pomaga Amerikanom w Iraku.A czy Horwacija nema take same prawo nawed i wienksze da obrońi swoje okupowane teritorijum od bande czetnikuw i rużnorodnich paramilitarnich srbskich formacija????To co Evropa,ONZ i wszyski pozostali nic nisom zrobyli da sie Serbuw zachamuje na poczontku wojne kturom som pierwszi zaczely jest olbżimim wstidem i chanbom chistoricznom.Nie zachowuj sie jak snob Evropski i nie muw my o Balkańskim mentalitetu w negatiwnim barwach .Pozdrawliam
Biker_HR napisał(a):Ti si običan troll, u 77. verziji, samo su tvoje laži i prosrpska propaganda uvijek jednake!
Jeśli chodzi o kolor czarny to myślałem, że mając na uwadze moją osobę robisz porównanie do czetników - jeśli uraziłem, to sorry.
mirko napisał(a):Biker_HR napisał(a):Ti si običan troll, u 77. verziji, samo su tvoje laži i prosrpska propaganda uvijek jednake!
Tak pisze ChorwatJeśli chodzi o kolor czarny to myślałem, że mając na uwadze moją osobę robisz porównanie do czetników - jeśli uraziłem, to sorry.
Tak pisze Polak
Różnica w mentalności jest oczywista
Biker_HR napisał(a):....................... Różnica w mentalności jest oczywista
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko