Nives napisał(a):Rasiu, czy ja to dobrze widze, czy na twoim awatarze jest Papiez z Gotovina
Dobrze widzisz a poniżej jeszcze lepiej
Marko też był u Naszego Papieża, i piosenkę śpiewa
Ivane Pavle II, hrvatski te narod ljubi
Nives napisał(a):Rasiu, czy ja to dobrze widze, czy na twoim awatarze jest Papiez z Gotovina
Meni jest strasznie jak Ty nie cali czas oczarniasz moga generala i bochatera wsziskich Horwatuw.To jest jusz nie do zneszenia.Ne moge jusz tego czytacz bo to jest karegodnie.Co Ty wiesz o Gotowini i skond Ty prawo da piszesz takwe obrażliwe tekste?Nives napisał(a):strasznie
chyba chodzi o to ze papiezowi nie wolno nikomu odmowic, a ci zbrodniarze specjalnie tam chodza i na dodatek robia sobie zdjecia, aby uzbierac troche punktow politycznych.
ante_ napisał(a):Nivas, a morze general Gotovina jako katolik poprostu wxbaczil Miloševićovi za to co zrobil jego ojcziznie.
Možna tesz i tak nato patczeć.
Nives napisał(a):czy kazdemu za wszystko jestes w stanie wybaczyc - ja prawie kazdemu, ale zbrodniarza wojennym i tym ktorzy robia czyszczenia etniczne - zdecydowanie nie, nie wazne po ktorej sa stronie.
Janusz Bajcer napisał(a):"Są ludzie, których religia polega na przebaczaniu zniewag; przebaczają, ale nie zapominają ich nigdy."
Albert Canus
chlebak napisał(a):dobre, polityka i waśnie narodowe na portalu turystycznym
To w końcu jacy są Chorwaci? bo chyba tego wątek dotyczy?
radkoski napisał(a):chlebak napisał(a):dobre, polityka i waśnie narodowe na portalu turystycznym
Mało Wam polityki u nas w kraju
Dla mnie na pierwszy wyjazd w te strony rewelka
Odświeżyłem niemiecki, angielski przed wyjazdem a tu zaskoczenie...na miejscu :"Poljak" mów po polsku...tak mi powiedział właściciel...reszta to my dla nich w knajpach Kubica
slapol napisał(a):radkoski napisał(a):chlebak napisał(a):dobre, polityka i waśnie narodowe na portalu turystycznym
Mało Wam polityki u nas w kraju
Dla mnie na pierwszy wyjazd w te strony rewelka
Odświeżyłem niemiecki, angielski przed wyjazdem a tu zaskoczenie...na miejscu :"Poljak" mów po polsku...tak mi powiedział właściciel...reszta to my dla nich w knajpach Kubica
Radkoski, widzisz, to nie jest takie proste jak Ci się wydaje
W sprawach turystycznych na pewno ludzie Ci pomogą informacjami, które posiadają z ubiegłych lat.
Portal cro.pl to nie tylko turystyka, to także poglądy na wiele spraw nie związanych bezpośrednio w piwem i smażoną rybka na promenadzie.
To po prostu cro.pl
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko