Na mój opis plaży, piszesz:
Habanero napisał(a):Ale taka plaża, dla osób nie umiejących pływać, bojących się wody i małych dzieci, będzie jak najbardziej bardzo dobrym wyborem.
Na co ja:
Nie do końca też bym się zgodził, że ta plaża jest dla osób nie umiejących pływać i małych dzieci. Duże fale i siła jaką niosą wymuszają minimalną umiejętność radzenia sobie w wodzie w razie wciągnięcia człowieka.
Na co Ty
Habanero napisał(a):Tak jest. Pochodzić przy brzegu, poskakać na falach, jak się uspokoi zamoczyć 4 litery. Idealna sprawa dla niepływających i dzieci. Oczywiście dzieci zawsze pod opieką dorosłych w wodzie, nieważne jak spokojnej, ale tego mądrych rodziców uczyć nie trzeba.
Na co ja znowu, bo widać coś nie dotarło:
No właśnie, nie... Stojąc w wodzie "po kolana" przychodzi fala, która ma blisko 2m wysokości. To nie jest dla osób nie umiejących pływać i dzieci
Na co Ty
Habanero napisał(a):Czyli, nie polecasz dla rodzin z dziećmi wakacji w tym mieście. Skoro z morza nici. Bo zwiedzanie przy takich temperaturach średnio widzę, zwłaszcza z dziećmi .
No na co ja:
Polecam, bardzo. Dla rodzin z dziećmi, którzy się nimi rozsądnie opiekują, jak sam pisałeś, to jest super miejsce
No i znowu Ty:
Habanero napisał(a):przyznajesz mi rację ....Kończę ten jałowiec .
Faktycznie, kończmy. Nie wytłumaczę Ci, Ty nie rozumiesz. Próbujesz coś udowodnić, ale Ci nie wychodzi.
Musisz mieć tragiczny ten urlop
Napij się tego soku pomarańczowego, spędź czas z rodziną a nie na forum udowadniając na siłę swoje racje.
I nie, w tym wątku nie mają być tylko peany. Opisuję swoje wrażenia i one mogą być kompletnie odmienne od Twoich. Tylko musi do kogoś docierać inność czyjegoś zdania
I oczywiście jak zawsze w takich rozmowach pada na końcu ad personam, bo argumentów brakuje: ja nie szydzę, ale może Ty to robisz ?
przyjemnego urlopu
pozdrawiam, Michał