powinno sie dla zydow znalezc jakas wyspe daleko stad
To już kiedyś było... Żydzi na Madagaskar!!!
Sławomir Wocial napisał(a):I stąd potem powiedzenie żydowskie- "ulice wasze , kamienice nasze..." I za to Żydów w Polsce się nie lubi
Sławomir Wocial napisał(a):..A może był Żydem?? Trzeba by jakieś służby ruszyć żeby to zbadać...
janniko napisał(a):A ja się zastanawiam skąd ta polska "żydofobia" czy "semitofobia".. ?
Że nawet jesteśmy w stenie zracjonalizować terrorystyczne akty arabów?..
To jest niesamowite?
Wytłumaczcie mi proszę skąd w Polakach tyle niechęci, a czasem nawet nienawiści do Żydów.
Akurat miałem okazję mieszkać przez kilka lat w kraju, gdzie jest dość sporo ludzi tej narodowości i zaprzyjaźniłem się nawet z kilkoma rodzinami żydowskimi
... hm.. i zupełnie jakoś nie stałem się syjonistofobem..
A wy znacie wielu Żydów osobiście?
Skądinąd jeden z najmądrzejszych króli Polski, za którego rządów kraj nasz mlekiem i miodem opływał wręcz sprowadzał Żydów do nas i dawał im całe dzielnice na użytkowanie.. np. w Krakowie..
Czyżby był idiotą i nie wiedział co robi?
pozdro
janniko napisał(a):A ja się zastanawiam skąd ta polska "żydofobia" czy "semitofobia".. ?
Że nawet jesteśmy w stenie zracjonalizować terrorystyczne akty arabów?..
To jest niesamowite?
Wytłumaczcie mi proszę skąd w Polakach tyle niechęci, a czasem nawet nienawiści do Żydów.
Janusz Bajcer napisał(a):Murzyn, Żyd, i Polak złowili złotą rybkę.
Rybka prosi ich wypuszczenie , a w nagrodę każdemu z nich spełni po jednym życzeniu.
Pierwszy Murzyn:
- Złota Rybko, ja chciałbym aby wszyscy Czarni Bracia zostali przeniesieni do Afryki, żebyśmy tam stworzyli swoje odrębne państwo, nie wtrącalibyśmy się do świata, ani świat do nas...
Złota Rybka na to: - Nie ma sprawy.
Następny w kolejce jest Żyd:
- Ja w sumie mam bardzo podobne życzenie. Chcę aby wszyscy Żydzi zostali przeniesieni do Ziemi Świętej. Tam stworzymy swoje własne, państwo, i też nie będziemy się wtrącać do świata, ani świat do nas...
Złota Rybka i tym razem nie widziała żadnych przeszkód.
Na końcu Złota Rybka pyta Polaka: - a Ty jakie masz życzenie ?
- Hmm, nooo.... ja właściwie to już nie mam żadnych życzeń...
janniko napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):..A może był Żydem?? Trzeba by jakieś służby ruszyć żeby to zbadać...
Sławomirze.
Stwórzmy komisję i dojdźmy do sedna sprawy.
Ten Kazik to chyba coś miał z nimi wspólnego, bo im prawie pół Krakowa sprezentował, a potem jeszcze kazał na siebie mówić "Wielki"..
Trzeba by exhumację jaką zorganizować i zobaczyć najpierw czy czasem koleś nie był obrzezany.. to by od razu wszystko wyjaśniło..
AndrzejJ. napisał(a):Dość szokujące wypowiedzi.Wszyscy be ;Żyd ,Polak ,Murzyn,Arab ,Muzułmanin,Palestyńczyk.
Powaliło was.
Obojętnie czy Żyd ,Polak ,Murzyn,Arab ,Muzułamanin,Palesteyńczyk jak któryś z nich jest dobrym człowiekiem .A nie powiecie ,że oni wszyscy i my wszyscy jesteśmy do dupy.Jakiś odsetek złych zawsze się zdarza . Dużo złego napędza w ludziach polityka no i ........ takie wypowiedzi.
Sami rasiści na forum, ..cholera.