Jesteś pierwszy z Trogirem
Powiem Ci, że fajnie się u Ciebie prezentuje, te chmury dodają mu uroku a jednocześnie dostojności
A Velika Duba - no cóż, podoba mi się i z chęcią na nią wpadnę przy jakiejś kolejnej wizycie na Makarskiej Riwierze
Nefer napisał(a):A czy po przejściu bory, woda w morzu stała się wyraźnie chłodniejsza? My czegoś takiego doświadczyliśmy na Pagu w rejonie Mandre/Simuni.
CROnikiCROpka napisał(a):A Velika Duba - no cóż, podoba mi się i z chęcią na nią wpadnę przy jakiejś kolejnej wizycie na Makarskiej Riwierze
tyniolek napisał(a):O ja, dawno mnie tu nie było a tu nawet Hvar zaliczony Riwierę mam do poprawki, Twoje zdjęcia z Velikej Duby mi akurat urwały!
CROnikiCROpka napisał(a):Tysięczny post i Dubrownik - pięknie Ci to wyszło
elka21 napisał(a):Tym zdjęciem morsowym , to mnie zaskoczyłeś .
W takim razie, w wodach Jadranu, uważaj, żebyś się nie ugotował
ruzica napisał(a):Jak zwykle przegapiłam początek Ale nadrobione- jak masz więcej kotów na zdjęciach to ja poproszę
Morsowanie uważam za skrajny masochizm, no więc svaka čast
Nefer napisał(a):słoma79 napisał(a):chociaż ostatnio zmieniłem podejście do określeń zimne i zimniejsze
Twardziel z Ciebie, w Chorwacji chyba za ciepło .
Pozdr.
JoannaMaxel napisał(a):Super Już tak strasznie tęsknię... Dzięki tobie jest mi nieco lżej
słoma79 napisał(a):W związku z tym, że jest to mój 1000 POST na Cropli, postanowiłem to jakoś uczcić...zabieram Was do Dubrovnika
Powrót do Nasze relacje z podróży