Vjetar napisał(a):słoma79 napisał(a): szybki rozładunek auta, jeszcze szybszy spacer po
Ależ to pierwsze po przyjeździe smakuje...
Pzdr
słoma79 napisał(a):Vjetar napisał(a):słoma79 napisał(a): szybki rozładunek auta, jeszcze szybszy spacer po
Ależ to pierwsze po przyjeździe smakuje...
Pzdr
wiem, że psuję obraz idealnego cromaniaka, ale pierwsze to wciągnąłem duszkiem jeszcze pod sklepem...to dopiero smakowało
algirdas napisał(a):I de al nie! Ale trafiłem. Zasiadam do czytania, bo w 2017 roku właśnie tam jedziemy. Po 3 razach w Breli zapuszczamy się w inne rejony. Pisz pisz, bo bardzo mnie interesuje gdzie tam zjeść i czy nie zbankrutuję przy okazji. Raczej nie gotujemy na apartmanie
słoma79 napisał(a):algirdas napisał(a):I de al nie! Ale trafiłem. Zasiadam do czytania, bo w 2017 roku właśnie tam jedziemy. Po 3 razach w Breli zapuszczamy się w inne rejony. Pisz pisz, bo bardzo mnie interesuje gdzie tam zjeść i czy nie zbankrutuję przy okazji. Raczej nie gotujemy na apartmanie
jest gdzie zjeść, jest gdzie wypić, a ceny bardzo normalne
Kiedy jedziecie ? I jaki app?
Witaj
algirdas napisał(a):słoma79 napisał(a):algirdas napisał(a):I de al nie! Ale trafiłem. Zasiadam do czytania, bo w 2017 roku właśnie tam jedziemy. Po 3 razach w Breli zapuszczamy się w inne rejony. Pisz pisz, bo bardzo mnie interesuje gdzie tam zjeść i czy nie zbankrutuję przy okazji. Raczej nie gotujemy na apartmanie
Witaj
II połowa lipca. Apartamenty Luka. Bardzo mnie to cieszy, bo po pobycie w Breli stwierdziliśmy, że nie chce nam się kucharzyć, a za kolację dla 2 os z piwkiem płaciliśmy w okolicy 200 kun. czyli znośnie. A że knajpa niemalże na plaży, to warto.
słoma79 napisał(a):algirdas napisał(a):słoma79 napisał(a):algirdas napisał(a):I de al nie! Ale trafiłem. Zasiadam do czytania, bo w 2017 roku właśnie tam jedziemy. Po 3 razach w Breli zapuszczamy się w inne rejony. Pisz pisz, bo bardzo mnie interesuje gdzie tam zjeść i czy nie zbankrutuję przy okazji. Raczej nie gotujemy na apartmanie
Witaj
II połowa lipca. Apartamenty Luka. Bardzo mnie to cieszy, bo po pobycie w Breli stwierdziliśmy, że nie chce nam się kucharzyć, a za kolację dla 2 os z piwkiem płaciliśmy w okolicy 200 kun. czyli znośnie. A że knajpa niemalże na plaży, to warto.
No to możemy się minąć bo my od 31 lipca zaczynamy...w Poracie każda knajpa jest nad morzem
Z tą kolacją to lekko się zmieścisz, chyba, że każdy codziennie owoce morza
Po Googlach widzę, że będziemy sąsiadami bo my u Majstrovičów pod 37 stacjonujemy
Powrót do Nasze relacje z podróży