napisał(a) słoma79 » 26.01.2017 20:27
tyniolek napisał(a):Dzięki za relację! Pierwszy raz zawsze jest szczególny, miło, że mogliśmy tam być z Wami
No i dziękuję za słoneczne zdjęcia plaży i ostatni zachód słońca
Czekam niecierpliwie na Twój kolejny wyjazd, mam nadzieję, że zobaczę tam Korčulę
Na pewno się doczekasz, na razie wracam do Twoich wojaży po Korčuli i układam plan
Tomy Lee napisał(a):Bardzo fajna relacja. Miło wraca się wspomnieniami w znajome miejsca. W tym roku trzeci raz jedziemy do Blato i także nie możemy się doczekać wakacji. Wycieczkę po BIH zaliczyłem już dwa razy i to na pewno nie ostatnie słowo
. Do Dubrovnika wybieramy się w tym roku tylko martwią mnie zapowiedzi jakiś limitowanych wstępów. W każdym razie ta relacja utwierdza mnie w przekonaniu, że wybieram słuszny kierunek wypoczynku
.
Witaj, dla nas będzie to drugi raz, ale kierunek jak najbardziej słuszny
Nefer napisał(a):Miło było zaglądać do Twojej relacji.
Wielkie dzięki
.
Zapraszam wkrótce do relacji bieszczadzko - sowiogórskiej
Kunii napisał(a):Witam
Tak myślę, ze będzie trzeba w końcu zwiedzić też i ląd, ale póki co mam mnóstwo wysp do zwierzenia
no ale przyciąga ten Mostar, Dubrownik, wodospady, Plitvice...
Cześć, miło Cię tu widzieć...my planujemy wyspy, ale jeszcze nie w tym roku...wyspiarskie relacje mile widziane
JoannaMaxel napisał(a):Super relacja
Cieszę się , że mogłam Wam pomóc
Mam nadzieję, że kiedyś to uczcimy w realu ( najlepiej w Zivo )
Bardzo chciałbym, żeby to było Živogošće...tylko może być mały problem...NASZ
app może być za mały dla nas wszystkich
janka.mik. napisał(a):Fajna relacja, dziękuję, trochę się tu rozgrzałam
pozdrawiam
Odrobina ciepła w te zimne dni nie zaszkodzi
algirdas napisał(a):Elegancko poprowadzona relacja
Gdzie polecasz się stołować w Poracie? Możesz podać jakieś namiary na sklep, w którym można kupić browarka na plażę i chlebek na śniadanie?
Dzięki...wszelkie wątpliwości masz rozwiane na PW...w razie pytań wal śmiało, chętnie pomogę
Paulka75 napisał(a):Szkoda, że to już koniec relacji
dużo miłości i aby 15sta rocznica znów była w jakimś pięknym miejscu
Swoją drogą jak sprawdziła się cytrynka na trasie?
Kupiliśmy 2 tyg temu C5 i chcemy aby w tym roku zwiedziła Chorwację
jak na razie 12 też wypadnie podobnie, czyli w dzień powrotu...coś się wymyśli
Gratuluję wyboru, Cytryny to taki niedoceniany w Polsce samochód...w trasie sprawdziła się znakomicie, 3700km bez zająknięcia, hydro jest super w trasie, fotele superwygodne, pali niewiele...śmiało możecie jechać