pawel_46 napisał(a):Być może pojadę tam w tym roku. Poogladałem fotki ( bardzo zachęcające ) itp informacje ale może ktoś tam był i da jakieś namiary na apartament 4 osobowy. W cenie ok 10-15 E/osoby w lipcu Zależy mi na spokoju, odpada apartamentowiec blokowisko najlepiej jakoaś willa na uboczu. Plaża niedaleko najlepiej pół-dzika .
pawel_46 napisał(a):Być może pojadę tam w tym roku. Poogladałem fotki ( bardzo zachęcające ) itp informacje ale może ktoś tam był i da jakieś namiary na apartament 4 osobowy. W cenie ok 10-15 E/osoby w lipcu Zależy mi na spokoju, odpada apartamentowiec blokowisko najlepiej jakoaś willa na uboczu. Plaża niedaleko najlepiej pół-dzika .
ja1 napisał(a):pawel_46 napisał(a):Być może pojadę tam w tym roku. Poogladałem fotki ( bardzo zachęcające ) itp informacje ale może ktoś tam był i da jakieś namiary na apartament 4 osobowy. W cenie ok 10-15 E/osoby w lipcu Zależy mi na spokoju, odpada apartamentowiec blokowisko najlepiej jakoaś willa na uboczu. Plaża niedaleko najlepiej pół-dzika .
Witam!
W ubiegłym roku byłem Živogošće Porat, to część tej miejscowości.
Jak masz jakieś pytania, to wal śmiało.
Pozdrawiam !
Janusz
ja1 napisał(a):pawel_46 napisał(a):Być może pojadę tam w tym roku. Poogladałem fotki ( bardzo zachęcające ) itp informacje ale może ktoś tam był i da jakieś namiary na apartament 4 osobowy. W cenie ok 10-15 E/osoby w lipcu Zależy mi na spokoju, odpada apartamentowiec blokowisko najlepiej jakoaś willa na uboczu. Plaża niedaleko najlepiej pół-dzika .
Witam!
Pozdrawiam !
Janusz
Sławomir I napisał(a):ja1 napisał(a):pawel_46 napisał(a):Być może pojadę tam w tym roku. Poogladałem fotki ( bardzo zachęcające ) itp informacje ale może ktoś tam był i da jakieś namiary na apartament 4 osobowy. W cenie ok 10-15 E/osoby w lipcu Zależy mi na spokoju, odpada apartamentowiec blokowisko najlepiej jakoaś willa na uboczu. Plaża niedaleko najlepiej pół-dzika .
Witam!
Pozdrawiam !
Janusz
Witam serdecznie
Mam zamiar pojechac wlasnie do Zivogosce Blato i poszukuje informacji na temat atrakcji - roznych
na forum wspomniales ze dopomagasz w zbieraniu informacji
Sławek
bożena41 napisał(a):czy możesz mi napisaś coś na temat willi djenka? (plusy i minusy)
- jakie ceny żywności, alkoholi?
- jakie apartamenty i tak ogólnie czy warto tam jechać?(jaka obsługa)
pozdrawiam bożena
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne