Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam cromaniaków czy ktos ma jakiekolwiek informacje na temat apartamentów Reljic w Živogošće zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link z góry dzękuję mariusz
Witaj bardzo Ci nie pomogę, bo w tym apartamencie nie mieszkałem, ale ciut bliżej (hotelu) na tej samej ulicy. Mogę tylko podzielić się refleksją odnośnie podchodzenia z plaży. Jest dość ostre i np z wózkiem b.ciężkie, ale do przeżycia. Sama plaża jest fajna, długa. Jedna uwaga - niektórzy sobie klepią miejsca na stałe zostawiając stare koce, materace.
witam, powiem tak lepiej niż na zdjeciach , gospodarze spoko ,miejscowość bardzo fajna , plaże fajne i całkiem niedrogo w porównaniu na przykład z brelą
powiem tak ,ja chodziłem z rodzinką na plaże w stronę igrane plaża bardziej urozmaicona i codziennie wieczorem bardzo fajne fale dzieci były zachwycone do plaży lekko do góry i potam 100 metrów w dół ,gorzej wracać ale nie ma tragedi a jeśli chodzi o atrakcje to plaża w strone hotelu nimfa jest wszystko skutery ,banan pontony i plac zabaw dla dzieci