jakieś tam pojedyncze sztuki wieczorem na tarasie się trafiają ale ja ich obecności nie odczułem, dzieci jakieś pojedyncze ukąszenia mają ale w Polsce mieli takich "tatuaży" więcej.
Startowaliśmy spod Łodzi.
Pozdrawiam
.ps. dziś na plaży było tak
janusz0990 napisał(a):bardzo dziękuje za zdjęcia wyjeżdżamy już za 10 dni
chciałbym zapytać czy w Marusici jest tylko jeden sklep przy drodze??
nasz apartament znajduje się bardzo daleko od drogi głównej.. czy miedzy domkami jest gdzies jeszcze jeden mały sklepik??
Pozdrawiam
suchyozo napisał(a):jakieś tam pojedyncze sztuki wieczorem na tarasie się trafiają ale ja ich obecności nie odczułem, dzieci jakieś pojedyncze ukąszenia mają ale w Polsce mieli takich "tatuaży" więcej.
Startowaliśmy spod Łodzi.
Pozdrawiam
.ps. dziś na plaży było tak
janusz0990 napisał(a):bardzo dziękuje za zdjęcia wyjeżdżamy już za 10 dni
nasz apartament znajduje się bardzo daleko od drogi głównej.. czy miedzy domkami jest gdzies jeszcze jeden mały sklepik??
Pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):janusz0990 napisał(a):bardzo dziękuje za zdjęcia wyjeżdżamy już za 10 dni
Pozdrawiam
Z tego co widzę na zdjęciach, to Marušici jest małe, więc nie może być nigdzie daleko, co najwyżej ostro pod górkę
amee napisał(a):Jakiś kontakt do tych apartamentów? Wybieramy się od 6 do 13 sierpnia, wyjątkowo nie kamperem i nie wiem jak się zabrać do noclegu - jechać w ciemno czy poszukiwać przez najbliższy tydzień
Gentleman napisał(a):Wiram , do Marusici jedziemy od 12-21 , jezeli ktos chce sie dolaczyc do podrozy zapraszam do kontaktu , swoja droga kto byl moze podpowie gdzie sa fajne miejsca na plazowanie z dala od tlumow
Gentleman napisał(a):Wiram , do Marusici jedziemy od 12-21 , jezeli ktos chce sie dolaczyc do podrozy zapraszam do kontaktu , swoja droga kto byl moze podpowie gdzie sa fajne miejsca na plazowanie z dala od tlumow