piekara114 napisał(a):Tony,ostatniego linku nie dałeś między img
I moje pytanie: czemu nie chcesz po prostu w starej relacji wkleić na nowo linków do zdjęć?
amatus1 napisał(a):Będziemy tu zaglądać gdyż Apulia jest naszym numerem 1 na zbliżające się wakacje:).
marze_na napisał(a):W Trani miałam zdecydowanie lepszą pogodę. I niebieskie niebo .
amatus1 napisał(a):Mozecie podesłać namiary na sprawdzony apartament albo ciekawa okolicę, osobiscie preferujemy mniejsze miescinki. Moze przejezdzaliscie przez jakas fajna wioseczke, miasteczko z ciekawymi plazami:).
tony montana napisał(a):
Super. Rejon masz już wybrany, ale APulia jest dośc spora - Od Gargano do Leuca - który preferujesz?
Ja polecałbym Ci Wybrzeże Morza Jońskiego między Taranto a Porto Cesareo (jeśli chcesz zwiedzić Materę, Alberobello, Ostuni etc)
ALbo okolice Gallipoli - jeśli interesuje Cie samo Salento
Tak jak napisałem wyżej - Jońskie zdecydowanie ładniejsze, ale mniej do zwiedzania tam na dole
Zobacz relację Marzeny, może okolice Otranto nad Adriatykiem - tam też fajne plaże - no ale to już głębokie Salento
amatus1 napisał(a):Mozecie podesłać namiary na sprawdzony apartament albo ciekawa okolicę, osobiscie preferujemy mniejsze miescinki. Moze przejezdzaliscie przez jakas fajna wioseczke, miasteczko z ciekawymi plazami:).
.amatus1 napisał(a):Obserwujemy relację Marzeny i własnie jej rejony przypadły nam do gustu- Lecce, wybrzeże Salento - Torre Sant'Andrea...ale teraz Ty nas zachęciłaś do wertowania okolic Morza Jońskiego i wygląda to świetnie. Jedyny minus ze od nas to bardzooo dlaeko:(
amatus1 napisał(a):
Obserwujemy relację Marzeny i własnie jej rejony przypadły nam do gustu- Lecce, wybrzeże Salento - Torre Sant'Andrea...ale teraz Ty nas zachęciłaś do wertowania okolic Morza Jońskiego i wygląda to świetnie. Jedyny minus ze od nas to bardzooo dlaeko:(
piotrf napisał(a):Tony , Twoje argumenty mnie przekonały , najbardziej ten czwarty , a próz tego z chęcią poczytam i popatrzę jeszcze raz na Wasze spacery . . .
Pozdrawiam
Piotr
marze_na napisał(a):To ja Ci zaproponuje moją metodę szukania plaż . Odpalasz google maps z widokiem z satelity i oglądasz, aż coś wpadnie Ci w oko . Takie czasy, że prawie wszędzie można teraz postawić żółtego ludzika .
.amatus1 napisał(a):Obserwujemy relację Marzeny i własnie jej rejony przypadły nam do gustu- Lecce, wybrzeże Salento - Torre Sant'Andrea...ale teraz Ty nas zachęciłaś do wertowania okolic Morza Jońskiego i wygląda to świetnie. Jedyny minus ze od nas to bardzooo dlaeko:(
marze_na napisał(a):Albo bardziej skaliste wybrzeże Salento nad Adriatykiem albo długie, piaszczyste i płytkie plaże nad Jońskim. I tu i tu fajnie. I tu i tu tłoczno. Nie wiem jak wy, ale na mnie te tysiące parasolek widocznych na google maps naprawdę robi wrażenie .
Też tak robimy. Można też zgodnie z sugestią Ogórka polatać nad wybrzeżem: https://www.tripinview.com/presentation ... r=overviewmarze_na napisał(a):amatus1 napisał(a):Mozecie podesłać namiary na sprawdzony apartament albo ciekawa okolicę, osobiscie preferujemy mniejsze miescinki. Moze przejezdzaliscie przez jakas fajna wioseczke, miasteczko z ciekawymi plazami:).
To ja Ci zaproponuje moją metodę szukania plaż . Odpalasz google maps z widokiem z satelity i oglądasz, aż coś wpadnie Ci w oko . Takie czasy, że prawie wszędzie można teraz postawić żółtego ludzika .
tony montana napisał(a):Jako, że w mojej relacji Apulia Kampania 2013 (nie tylko w tej jednej) padły zdjęcia
piekara114 napisał(a): Też tak robimy. Można też zgodnie z sugestią Ogórka polatać nad wybrzeżem: https://www.tripinview.com/presentation ... r=overview
No widzę, że Tony też już zapodał linka...
amatus1 napisał(a):Dzieki za info i sugestie:). Juz działam:)
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Jako, że w mojej relacji Apulia Kampania 2013 (nie tylko w tej jednej) padły zdjęcia
Znam ten ból...
Pozdrawiam,
Wojtek