Buber napisał(a):Matera bardzo pociągająca, jak się uda polecieć do Bari, jadę tam obowiązkowo.
No koniecznie, Matera choć już w Bazylikacie, z Apulii koniecznie
Buber napisał(a):Matera bardzo pociągająca, jak się uda polecieć do Bari, jadę tam obowiązkowo.
aga_stella napisał(a):Matera, to jest to..
Jeśli tam będę (muszę być!), punkt obowiązkowy.
Beata W. napisał(a):Całkiem sympatycznie w tym Brindisi. A jakieś loty na jesień tam widziałam
Bo ta ostatnia fotka jest wręcz nieprzyzwoita Szczególnie dla ludzi, którzy w pracy siedzą
tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):Całkiem sympatycznie w tym Brindisi. A jakieś loty na jesień tam widziałam
Bo ta ostatnia fotka jest wręcz nieprzyzwoita Szczególnie dla ludzi, którzy w pracy siedzą
Lidi dei Pirati jest akurat po stronie Morza Jońskiego - koło Porto Cesareo, ale spoko
Beata W. napisał(a):tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):Całkiem sympatycznie w tym Brindisi. A jakieś loty na jesień tam widziałam
Lidi dei Pirati jest akurat po stronie Morza Jońskiego - koło Porto Cesareo, ale spoko
A to akurat sprawdziłam już wcześniej na mapie
A teraz to już w ogóle nie chce mi się pracować
tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):Całkiem sympatycznie w tym Brindisi. A jakieś loty na jesień tam widziałam
A to akurat sprawdziłam już wcześniej na mapie
A teraz to już w ogóle nie chce mi się pracować
Mozna powiedzieć, że cały teren od Porto Cesareo w stronę Taranto (do Pulsano, Gandoli) to jedno wielkie lazurowe Lido
W drugą stronę od Gallipoli w dół tez nie gorzej...
Jonskie jest boskie dla rodzin