Beata W. napisał(a):tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):A to miejsce to moje marzenie od dłuższego czasu
Groty czy Albero?
Albero oczywiście
Nic tylko kupować lot do Bari i lu
Beata W. napisał(a):tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):A to miejsce to moje marzenie od dłuższego czasu
Groty czy Albero?
Albero oczywiście
tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):A to miejsce to moje marzenie od dłuższego czasu
Groty czy Albero?
Albero oczywiście
Nic tylko kupować lot do Bari i lu
Beata W. napisał(a):tony montana napisał(a):Apulie można zgrabnie połączyć z Kalabria
Wtedy to już chyba tylko wakacje A mi się marzy jeszcze Sorrento
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Zwykle domy w MF
Powiem Ci, że mogłabym mieć własne parę m2 w Martinie. Miasto urzekające, a dużo taniej niż w Monopoli .
Właśnie.... ja muszę nad morzem, choć na wieczorny spacer....tony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Powiem Ci, że mogłabym mieć własne parę m2 w Martinie. Miasto urzekające, a dużo taniej niż w Monopoli .tony montana napisał(a):Zwykle domy w MF
Tyle, że nie nad morzem
piekara114 napisał(a):Właśnie.... ja muszę nad morzem, choć na wieczorny spacer....tony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Powiem Ci, że mogłabym mieć własne parę m2 w Martinie. Miasto urzekające, a dużo taniej niż w Monopoli .tony montana napisał(a):Zwykle domy w MF
Tyle, że nie nad morzem
tony montana napisał(a):Z Alberobello jedziemy do Martina Franca
Bazylika Santuario Kosmy i Damiana
marze_na napisał(a):
Jeszcze taka malutka uwaga. Ten Kosma i Damian stoi w Alberobello .
Mało pokazałeś Martiny. Zdjęć trzy razy mniej niż z Ostuni, a przecież fajniejsza .
Franz napisał(a):Słoneczny blask odbity od tych jasnych ścian ostro bije po oczach.
Pozdrawiam,
Wojtek
aga_stella napisał(a):Uwielbiam te kontrasty - błękit nieba i piaskowe budowle.
Plaża w Santa Cesarea Terme jak dla mnie wyjątkowa. Zapisana na listę z wykrzyknikiem (na kiedyś) jako punkt obowiązkowy.