To lecimy dalej
Kilka widoczków po drodze:
andeo napisał(a):Co Ty powiesz? szok! jestem bardzo zaskoczona ,że można w ten sposób podóżować z tak małym bagażem pogratuluj Im
umca napisał(a): W naszym rankingu wygrywa Chorwacja ale cały czas szukamy tego czegoś we Włoszech co mogło by nas zainteresować.
jara napisał(a):andeo napisał(a):szok! jestem bardzo zaskoczona ,że można w ten sposób podóżować z tak małym bagażem pogratuluj Im
Skąd ja to znam
Czy była jakaś łączność między jadącymi samochodem a jadącymi motocyklem?
KrzychuZiom napisał(a):ale fajowo ale ja stawiam na Cro ! ;);)
umca napisał(a):Jestem i ja.
Czekam na wynik z niecierpliwością. W naszym rankingu wygrywa Chorwacja ale cały czas szukamy tego czegoś we Włoszech co mogło by nas zainteresować.
... ślepa Love
FUX napisał(a):umca napisał(a): W naszym rankingu wygrywa Chorwacja ale cały czas szukamy tego czegoś we Włoszech co mogło by nas zainteresować.
A co zwiedzałaś we Włoszech, jak długo przebywałaś, ile razy, że z takim przekonaniem stawiasz na Cro?
No i to samo pytanie dotyczy Cro...
alechandro napisał(a):Tych wszystkich oklepanych i do bólu nudnych relacji z cro już nawet nie otwieram ale o Italii poczytam...no i jestem przekonany, że zdecydowanie wygra z Chorwacją...
Arooo napisał(a):Witam
I zasiadam w czytelni.
Byliśmy w rejonach Neapol-Sorrento dwa lata temu i było super.
Czekam z niecierpliwością co zwycięży.
Cro czy It ???
W tym roku było jezioro Garda (barrrdzo drogo ) i region Abruzzo i też jesteśmy zadowoleni ale...
Włochy bardzo lubimy,ale serce zostało w Chorwacji
kataryniarz napisał(a):Wynik wydaje się przesądzony, ale chętnie poczytam/obejrzę c.d.