Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ITALIA 2014 - czyli czy Włochy wygrają z Chorwacją?

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 05.03.2015 13:10

maxredaktor napisał(a):
Eunike1984 napisał(a): FUX - ile ludzi tyle opinii i każdy ma prawo do własnych wniosków ;) Ja tam uważam, że chociażby np. plaże włoskie nawet w 5% nie są w stanie - jak Ty to ująłeś - "zbliżyć się" do plaż chorwackich.

Tak? To chyba nie widziałaś plaż na Sardynii. :smo:

Może i nie widziałam i właściwie nie odczuwam takiej potrzeby ;) Ale znajomi, o których wspominałam we wcześniejszym poście jadą w tym roku na Sardynię, więc obadam te plaże wizualnie (choć i w googlach mogę) ;) i zobaczę czy moje serce podskoczy tak jak to było w przypadku Cro :oczko_usmiech:

minimartini napisał(a):
Eunike1984 napisał(a):Fajnie, że się relacja podobała, mam nadzieję, że nie zgorszyłam Was (jak co niektórych :P ) i że pomogłam przeanalizować ZA i PRZECIW tamtym rejonom....
(...)
A Chorwacja urzekła mnie, zanim jeszcze ją zobaczyłam na własne oczy.... No cóż, serce nie sługa :mrgreen:

No coś Ty - my nie z takich :wink:

Miałam tak samo... Pamiętam moment, w którym pierwszy raz ujrzałam zdjęcia z uwaga! Makarskiej - wydała mi się rajem na ziemi - te góry schodzące w lazur Jadranu... Jeszcze wtedy nie wiedziałam nic o Chorwacji, miałam ze 12/13 lat, ot dzieciak taki :wink:

To się cieszę :D Mnie też wystarczyły zdjęcia, by się zakochać i właśnie te góry nad morzem mnie urzekły :hearts: Góry same w sobie mnie jakoś nie pociągają, zawsze wolałam morze, ale ten zestaw w Cro ujął mnie za serce i tak już zostało ;) W przyszłym roku Hvar :D

Martynko powiedz mi jeszcze, bo wiem, że podróżujecie z pieskami. My również od grudnia jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Yorka :D czy zabieracie je na plażę, czy czekają na Was w apartmanie? Jak znoszą podróż? Nasz na razie wymiotuje przy dłuższych trasach, ale staramy sie go przyzwyczajać do jazdy :)
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 05.03.2015 22:38

Eunike1984 napisał(a):
Martynko powiedz mi jeszcze, bo wiem, że podróżujecie z pieskami. My również od grudnia jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Yorka :D czy zabieracie je na plażę, czy czekają na Was w apartmanie? Jak znoszą podróż? Nasz na razie wymiotuje przy dłuższych trasach, ale staramy sie go przyzwyczajać do jazdy :)

Kochana, gratulacje nowego członka Rodzinki :D
Nasze są przyzwyczajone do długich podróży - zawsze z nami podróżują, sporo jeździmy też po Polsce, m.in. właśnie na wystawy psów. Przyzwyczajmy od szczenięcia. W kwestii wymiotów spowodowanych stresem wyjazdowym mogę Ci polecić Kalm Aid - zmniejsza stres (tryptofan+teanina) - nie powoduje senności u psiaków. No i zasada- w podróży dużo pijemy (zatrzymujemy się co 2-4 godziny) + lekki pokarm.
Maluchy chodzą z nami w CRO tylko rano (do 10/11) i wieczorem, gdy nie ma silnego słońca.
W tym roku jedzie też z nami już nasza trzecia dziewczyna :mrgreen:
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 06.03.2015 11:22

Dziękuję Ci za odpowiedź i rady :D Przydadzą się :) Również gratuluję kolejnej śliczności w Waszej rodzinie :D Pozdrawiam :)
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 09.03.2015 12:44

Eunike1984 napisał(a):Dziękuję Ci za odpowiedź i rady :D Przydadzą się :) Również gratuluję kolejnej śliczności w Waszej rodzinie :D Pozdrawiam :)

Nie ma za co :wink: Mam nadzieję, że podróż z maluchem minie wam bezstresowo.
P.S. Zróbcie sobie na wszelki wypadek wydruk adresów gabinetów weterynaryjnych 'w podróży' - przezorny zawsze... No wiadomo :wink:
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 09.03.2015 13:55

O, słuszna myśl :D Dziękuję Martynko :*
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

ITALIA 2014 - czyli czy Włochy wygrają z Chorwacją? - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies