W czerwcu miałem wielkie plany, ale nie wyszło. Mogę pojechać od 10.09 na 2 tygodnie, ale raczej Istria. czy z waszego doświadczenia pogoda jeszcze znośna. Myślę o campingu w mobilhomie.
Z góry dzięki
Po pierwsze nie pochwalić, bo czym tu się chwalić?!? Po drugie w końcówce sierpnia a to już sporo zmienia, po trzecie - jeśli Rabac jest tandetny to identycznie tandetna jest każda mieścina wzdłuż całego wybrzeża Chorwacji, z kilkoma wyjątkami oczywiście. A co do września 2022, to: https://www.eska.pl/news/to-najzimniejs ... -mshp.html Zatem wielce prawdopodobne, iż wrzesień statystycznie będzie też zimniejszy na południu Europy, a na Istrii tym bardziej w porównaniu z Dalmacją. Moja siostra wróciła wczoraj z tygodniowego wypadu do Split i temperaturę miała 23-24 w dzień a w nocy po kilkanaście więc też szału nie było. Woda miała w przybliżeniu tyle samo co powietrze.victoo napisał(a):Łukasz Ciupa chciałeś się pochwalić że byłeś w sierpniu w tandetnym Rabacu? To wspaniale ale nikogo to nie interesuje! Temat dotyczy Istrii WE WRZEŚNIU!
ŁukaszCiupa napisał(a):Moja siostra wróciła wczoraj z tygodniowego wypadu do Split i temperaturę miała 23-24 w dzień a w nocy po kilkanaście więc też szału nie było. Woda miała w przybliżeniu tyle samo co powietrze.