Zapraszam, zaglądaj tu jeszcze, jakieś miasteczka mam jeszcze w zanadrzu.
Nie omieszkam zaglądać Wykluwa mi się plan jaką drogą wracać we wrześniu z Dalmacji
P.S. Opatija wygląda na Twoich zdjęciach jak Saint Tropez ,czy też inne Monako
agniecha0103 napisał(a):No kurcze ...i jak tu nie zakochać się w Istrii ?
Opatija - dawna Abbazja..Stanisław Witkiewicz też był w Opatiji...zmarł niestety w Lovran...Sienkiewicz
pisał tam Pana Wołodyjowskiego i świętował przyznanie Nobla...Tak blisko , a tak mało znana...
Mnie Istria zauroczyła...Cudne miejsce.
To może założymy Klub Miłośników Istrii...kto za ?
Wołek napisał(a):manitugg napisał(a):brakuje teraz tych zdj jak sie czyta
Nie wiem czemu zniknęły zdjęcia i jak to naprawić
Może ktoś z was wie, co zrobić w takiej sytuacji?
te kiero napisał(a):Wołek napisał(a):manitugg napisał(a):brakuje teraz tych zdj jak sie czyta
Nie wiem czemu zniknęły zdjęcia i jak to naprawić
Może ktoś z was wie, co zrobić w takiej sytuacji?
no przeca była awaria i jest oficjalne info, wcześniejsze zdjęcia może powrócą, a bieżące od maja trzeba wstawić ponownie
Katerina napisał(a):P.S. Opatija wygląda na Twoich zdjęciach jak Saint Tropez ,czy też inne Monako
creep22 napisał(a):Ja wracam w tym roku na Istrię po 5 latach i ta relacje jest idealnie skrojona pod nasze gusta - miasteczka, miasteczka, miasteczka....tylko te zdjęcia!....jak zobaczyłem Rovinji na pierwszej stronie z widokiem od strony parkingu to mnie głowa rozbolała, że takiego nie mam....a tu taki zonk od następnej strony, tragedia!
ogi napisał(a):Czy możecie polecić jakiś ciekawy i dobrze napisany blog dotyczący Istrii?
Szperam w internetach i chyba nie umiem szukać bo o Istrii zbyt wiele nie ma, a o Słowenii już mi się segregator nie domyka
ogi napisał(a):Czy możecie polecić jakiś ciekawy i dobrze napisany blog dotyczący Istrii?
Szperam w internetach i chyba nie umiem szukać bo o Istrii zbyt wiele nie ma, a o Słowenii już mi się segregator nie domyka
Powrót do Nasze relacje z podróży