Wołek napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Beata W. napisał(a):Brakuje mi słów, żeby określić te pola lawendowe
Spoko - znajoma fotografka wczesniej mowila mi, ze gdzies pod Krakowem takie pola (rez farma) sa Tyle tylko, ze Lajkonikowo to nie Cro
Tak, mamy tu w pobliżu Krakowa lawendowe pola, wiem, że to nie Chorwacja ale tu też warto zajrzeć
https://www.facebook.com/Ogr%C3%B3d-pe% ... 756959807/
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Habanero napisał(a):Uwielbiam gubić się w Chorwacji ...
Crocodyl napisał(a):Ja osobiście zawsze polecałem Istrię czyli tzw. Małą Toskanię. Starsi Cromaniacy nawet na tym forum mogą zauważyć jaz z roku na rok zwiększa się zainteresowanie tym rejonem Chorwacji. My w tym roku jedziemy do Primosten ale już szczerze tęsknimy za Fazaną, Brjoni, Kamenjakiem nie wspominając o uroczych zatopionych w słonecznym letargu małych miejscowościach - perełkach gdzie czas płynie wolniej. Martwi nas także (i kombinujemy jak temu zaradzić), że nie przywieziemy nowego zapasu oliwy truflowej Karlić bo została nam już tylko ostatnia mała buteleczka i nie wystarczy do kolejnych wakacji. Jedno jest pewne 2018 planujemy ponownie Fazane.
mirko napisał(a):W tym roku na Istrii, 31 procent Polaków więcej
Powrót do Nasze relacje z podróży