Veroxx_96 napisał(a):...
Szanowy Panie/Pani,
Bardzo przykro czyta się takie posty.
Odwiedzam stronę Cro.pl od lat, w końcu moim przyszłym profilem zawodowym będzie pilot lub i rezydent i przydała mi się niejednokrotnie do pozyskiwania wiedzy, nie mniej jednak nie odczuwałam potrzeby zakładania sobie konta.
Czy to coś złego, że poszukuję wiedzy na każdy możliwy sposób? Chyba nie robię tym nikomu krzywdy prosząc ludzi o drobną przysługę, która bardzo poważnie może zaważyć na mojej przyszłości zawodowej.
Studiuję kroatystykę na poznańskim UaM, niestety uczelnia nie zawsze do końca chce pomagać studentom (zresztą w życiu nie ma podawanego niczego na tacy, i trzeba sobie wiele spraw samemu organizować
).
W przypadku tejże specyfikacji, czasami trzeba się zapierać łokciami i nogami, aby móc pozostać na wymarzonym kierunku.
Co do podawania maila, broń Boże jakiś spam!!!
Potrzebowałam weryfikacji mailowej aby porównać ile mam ankiet polskich a ile chorwackich (na chorwackiej witrynie podałam identyczną ankietę, ale całą po chorwacku), co ma mi tylko i wyłącznie pokazać ile osób zaznajomionych jest ze specyfikacją żupani Istryjskiej.
Ankiety te zostały rozmieszczone na wielu portalach społecznościowych, forach nawet i ambasad.
Nie muszę się nikomu tłumaczyć, po prostu to smutne że jak student chłonny wiedzy postrzegany jest jako idiota, debil, zabiera się do pracy dopiero teraz, matura ledwo na 30%.
Dziękuję wszystkim za wypełnienie tejże ankiety, to dla mnie bardzo dużo znaczy!
Nie mniej jednak już wiem, że nie warto chyba prosić o pomoc, bo można zostać zmieszanym z błotem.
Z wyrazami szacunku,
Studentka filologii chorwackiej z 3 roku na Uniwersytecie Adama Mickiewicza w Poznaniu