relacja cudowna, zdjęcia także gratuluję udanego wypoczynku.
już tylko 29 dni i ląduje w Splicie...
ach...
pozdrawiam serdecznie
Jolanda napisał(a):........................balsam dla duszy (kuchenne rewolucje, też pysznie się oglądało)
ita napisał(a): Na pewno kosztuje Cię to nie mało czasu i pracy. Dziękuję, że mogłam to zobaczyć.
pozdrawiam serdecznie
yskyerka napisał(a):Istria jakoś nigdy mnie nie pociągała. .................... Może szkoda.
Mam wrażenie, że jak ktoś zaczął od Peljesaca to mu trudno nieco inną Chorwację zaakceptować
longtom napisał(a):
Silna grupa pod wezwaniem.........
Nie obiecuję, że dotrzemy do Ravni, w Rownij będziemy na pewno
Będziemy tam już za miesiąc
weldon napisał(a):A co ja zrobię, jak mnie Poznań przyciąga?
Jakiś taki oszczędny się zrobiłem ostatnio
piotrf napisał(a):
Było by świetnie połączyć zwiedzanie Istrii z kilkudniowym pobytem w Wenecji . . .
Piotr
pepe75 napisał(a):................................ gratuluję udanego wypoczynku.
już tylko 29 dni i ląduje w Splicie...
ach...
pozdrawiam serdecznie
nomad napisał(a):
......................że zawsze jesteście bardzo dobrze przygotowani i wiecie co chcecie zobaczyć.
...............................................Nie wiem jaka będzie następna podróż, ale wiem, że będzie obfita jak każda poprzednia.
Pozdrawiam.
Tymona napisał(a):................
I co ja mam teraz biedy żuczek zrobić bo nie dość, że uświadomiłam sobie, że w Wenecji to ja w ogóle nie byłam, to i Istrię baaaardzo po łebkach widziałam
pozdrawiam
mariusz-w napisał(a): ... co najpierw? ... a co ewentualnie kiedyś ! ...
weldon napisał(a):mariusz-w napisał(a):... staramy się i pracujemy nad tym całą zimę !
Aaaaa, to o podróży napisałeś, bo nie doczytałem ...
weldon napisał(a):Obyśmy zawsze mieli tylko takie dylematy
Powrót do Nasze relacje z podróży