marmed napisał(a):Pięknie .... dziękuję alka_z bo pomogłaś mi podjąć decyzję co do przyszłorocznego wyjazdu
W takim razie pozostaje mi tylko życzyć udanych wakacji i czekać na relację
ruzica napisał(a):Groznjan to był hit naszych wakacji 2014 Motovun w sumie też, ale ja jakoś dziwnie zapamiętałam, że tam było drogo. No ale to pewnie dlatego, że zwracałam uwagę wyłącznie na ceny trufli
trufle jakoś nieszczególnie nas zainteresowały, próbowaliśmy wcześniej i zupełnie nie wkomponowały się w nasze smaczki.
te kiero napisał(a):lubię jego prg i widziałem wiele, ale ten odcinek mi chyba umknął, ale dzięki Tobie namierzył miejsca i zostały wciągnięte na listę życzeń...
btw: nie wiem czy wiesz, ale byliście blisko ciekawego Hum
krutom napisał(a):Grožnjan i Motovum były dla mnie hitami zeszłorocznych wycieczek po Istrii. Piranu niestety nie widzieliśmy.
Na ten dzień był jeszcze zaplanowany Roč , związany z głagolicą i powrót przez tunel Učka.
Cała ta dolina jest warta zobaczenia. Na pewno tam wrócę, aby zobaczyć pominięte miasteczka.
Ah tych miasteczek jest tam tyle, że spokojnie wystarczy na kilka pobytów... po prostu piękny zakątek Europy