Rafał K napisał(a):Roxi - trochę mnie nie było, ale już jestem, więc będę się pałętał w pobliżu . A Rovinj, jak mawiają górale, pikne.... heeej
Pzdr
jan_s1 napisał(a):Rovinj... Ile to już lat?...
Przyjemnie poczytać i pooglądać.
kamil1929 napisał(a):Roxi jak wymarzona majowka to trzeba bylo zostac do wakacyjnego urlopu,wogole nie wracac pzdr
aleksandra6400 napisał(a):Jestem zachwycona tymi widoczkami,te wąskie uliczki są cudowne
Już nie mogę się doczekać wyjazdu,za 2 miesiące będę już w Chorwacji.
agnes128 napisał(a):Piękna ta majówka wszędzie w Polsce tłumy a tu taki spokój cudownie
darek1 napisał(a):....
JoannaG napisał(a):Tej wieży bardzo żałuję, widok przepiękny! My uwielbiamy wdrapywać się na wszystkie możliwe wieże i punkty widokowe ale wejścia na tą wieżę jakoś nie mogliśmy znaleźć...
Roxi napisał(a):JoannaG napisał(a):Tej wieży bardzo żałuję, widok przepiękny! My uwielbiamy wdrapywać się na wszystkie możliwe wieże i punkty widokowe ale wejścia na tą wieżę jakoś nie mogliśmy znaleźć...
Wejście na wieżę jest w kościele. Przed ołtarzem po lewej stronie są malutkie drzwiczki i ktoś kto kasuje 15kn za wejście
Roxi napisał(a):(...)
Wyślizgane kamienie zawsze wzbudzają moje zainteresowanie. Lubię po nich chodzić
(...)
mutiaq napisał(a):Roxi napisał(a):(...)
Wyślizgane kamienie zawsze wzbudzają moje zainteresowanie. Lubię po nich chodzić
(...)
W Krakowie ul. Sienna jest (była) taka wyślizgana.
W zimie zawsze omijałam ją z daleka, bo łatwo można było wywinąć orła ...
Ale chorwackie kamienne chodniki mają coś w sobie, przyznaję
Powrót do Nasze relacje z podróży