Kralovacko w Ozujsko.
A tak na poważnie to z przyjemnością siadam do relacji.
Takie trochę pytanie w przód: jak z temperaturą powietrza i wody? Chyba trochę zimno jeszcze?
FUX napisał(a):A o to, że ten szpej nie ma prawa, dla Waszego bezpieczeństwa, jechać nie przymocowany pasami.
Solidnymi!
piotrf napisał(a):Rovinj piękny o każdej porze roku , o każdej porze dnia i nocy .
Śledzę i tam , i tu ale o tym chyba wiesz
ziemniak napisał(a):Kralovacko w Ozujsko.
A tak na poważnie to z przyjemnością siadam do relacji.
ziemniak napisał(a):Takie trochę pytanie w przód: jak z temperaturą powietrza i wody? Chyba trochę zimno jeszcze?
Ewa i Piotr napisał(a):O jak dobrze -wrócę wieczorkiem z pracy i poczytam i pooglądam sobie -będzie o czym śnić
Amikol napisał(a):może nie są to zdjęcia "rafy marzeń " ( dla Ciebie ) ale zazdroszczę takich widoków, pewnie tak dla mnie jak i większości nieosiągalnych ( może .........kiedyś) ale .............czekam na jeszcze
Lidia K napisał(a):Istria była naszym pierwszym odwiedzonym miejscem w Chorwacji. Tylko jeden dzień spędziliśmy ale taki widok Rowinja ze zdjęciem zrobionym z miejsca o kilka metrów bardziej na prawo. Na pierwszym planie zdjęcia były te kamienie z dolnego rogu zdjęcia i ja. Potem przez kilka lat wisiało w dużym rozmiarze jak święty obrazek w bardzo ważnym miejscu na ścianie u mojej mamy.
Lidia K napisał(a):Ciekawe co to za konstrukcja z lewej strony dolnego rogu
Lidia K napisał(a):Najpierw zaglądnęłam w nurkowy wątek i stamtąd trafiłam tu. Ciekawe jakie będą wycieczki po Istrii.
Gdy zbliża się majowy weekend zawsze rozważamy chorwacką opcję i Istrię bo tak blisko do niej.
Cicha nie zatłoczona Istria jeszcze poczeka.
jaser napisał(a):Melduje się i czekam na cd.
Pozdrawiam
Ewa i Piotr napisał(a):Poczekam -jutro też jest dzień..
CROberto napisał(a):Cześć Roxi z przyjemnością oczekuję na Twoje wspomnienia z Istrii.
Byłem tam dwa lata temu,więc chętnie sobie przypomnę...
A co pod wodą - zawsze mnie interesuje.
Powrót do Nasze relacje z podróży