dejavu032 napisał(a):Dzięki dzięki mam nadzieję, że tak będzie ... ale czekam też niecierpliwie na dalszą relację od Ciebie
michAŁ73 napisał(a):Dzięki za kolejną porcję smakowitych fotek.Dla mnie Istria wciąż pozostaje tylko w planach, fajnie tam być i poznawać ją Twoimi oczami
tony montana napisał(a):Mam podobne wrażenia z Puli co Ty, Roxi
Gdyby nie amfiteatr - dla mnie nie było to zbyt urocze miejsce, Rovinj zdecydowanie miał lepszy klimat.
Natomiast fakt, że jest tam tak dobre zachowany amfiteatr sprawia, że każdy ludź fascynujący się historią po prostu MUSI tam być..
longtom napisał(a):Już się trochę przestraszyłem
pzdr
ewciaku napisał(a):Masz rację, że w Puli nie ma klimatu - ja właściwie nic nie pamiętam oprócz amfiteatru.
JoannaG napisał(a):Mnie też Pula rozczarowała. Dopiero po zmroku zrobiło się ciut klimatyczniej, szczególnie na Trg Republike ale ogólnie bez zachwytów.
michAŁ73 napisał(a):No to i ja trochę pomarudzę, szału nie ma z tą Pulą.Amfiteatr i twierdza ratują sytuację.No to czekam na zapowiedzianą odrobinę dreszczowca
piotrf napisał(a):Roxi , widoki z Puli znacznie zyskały na tym , że jesteś na nich obecna
piotrf napisał(a):Jest tam kilka miejsc , gdzie można otrzeć się o historię ( amfiteatr , twierdza , półwysep z fortami ), . . . pewnie kilkudniowy pobyt poprawiłby pozytywny obraz tego miasta . . .
Lidia K napisał(a):Warto bo skoro pamiętam po wielu latach jeden dzień to wrażenie jakie zrobiła Istria jak widać na długo pozostało. Zdjęć niewiele (może jeden film)- człowiek w tamtych czasach starannie wybierał moment
ewciaku napisał(a):Roxi - no nie daj się prosić i pisz dalej
Franz napisał(a):Pula nie ma takiego charakteru, jak na przykład Rovinj, ale kilka ładnych miejsc można w niej znaleźć - takich jak kaplica św. Marii Formosa, czy otoczenie dawnego forum.
Powrót do Nasze relacje z podróży