mariusz-w napisał(a):Tam to na ostrygach byliśmy ... ale niestety autem !
Niedaleko miejsca z którego odpływaliśmy była knajpka, gdzie można było zamówić ostrygi, podobno nawet bardzo dobre- tak przynajmniej reklamowali
W planach mieliśmy wieczornego grila, więc ostrygi odpuściliśmy. Może też troszeczkę dlatego, że za nimi nie przepadam. Raz zamówiłam w Makarskiej i jakoś tak... zjeść zjadłam, ale bez entuzjazmu
CinnamonGirl napisał(a):Jak fajnie powspominać swój pierwszy wyjazd do Chorwacji na tzw. 'doczepnego i całkowitego spontana', który własnie był na Istrię
Takie spontaniczne wyjazdy zawsze zapadają w pamięć
Istria jest w miarę blisko, więc opłaca się tam wyskoczyć na tydzień... ja bym się nawet pokusiła o to, że opłaca się tam wyskoczyć na trochę przedłużony weekend
longtom napisał(a):Bliżej niż my
Nie no, Wasze miejsce parkingowe jest bezkonkurencyjne
Lidia K napisał(a):O! Jakie super panoramy z wnętrza amfiteatru.
Dzięki
mirko napisał(a):Arena + krawat
Łaaaa
Kiedy tak było?
mutiaq napisał(a):Ponownie tu trafiłam i zdjęciami się nie zawiodłam
Witam ponownie.
W ciągu tego tygodnia nacykaliśmy tyle fotek ile czasami w ciągu dwóch tygodniu mi się nie udało
Ciężko jest wybierać te do relacji, bo wszystkie mi się podobają
ewciaku napisał(a):Roxi niegrzeczna z Ciebie z Dziołcha, czemu nam tak dawkujesz informacje.
Pisanie relacji to wielka przyjemność, ale i ciężka praca
dejavu032 napisał(a):Roxi świetna relacja ... ja za kilka dni wyjeżdżam i w planach mam zwiedzanie Istrii ... i nie powiem po Twojej relacji już nie mogę się doczekać wyjazdu
Bardzo dziękuję
Życzę dużo słońca, małych tłumów i cieplutkiej wody
Oczywiście zapraszam też na ciąg dalszy relacji.
CROberto napisał(a):A ja czekam na Pełną Pulę...
Limski piękny
Pula hmmm...
Gdyby nie amfiteatr to .... dobra powiem tak- nie czuć i nie widać tego klimatu jaki ma Rovinj czy Poreć.
Będzie jeszcze trochę widoczków z Twierdzy i kilka fotek z uliczek.
CROberto napisał(a):Ten w Puli jest bardziej okazały... jedyny problem to te ramiona dżwigów...
choć udało mi się cyknąć kilka fotek bez nich...
Zobacz, a ja specjalnie na kilku fotkach chciałam uchwycić te stare kamienie i dźwigi... jako takie zestawienie... taka wizja mi się pokazała