jazuu napisał(a):alurka napisał(a):A ja mam pytanie- jaka jest cena wynajęcia leżaka na Lanternie?
15 kun na basenie
25 na plazy
parasole na basenie za darmo
Za dzień?
jazuu napisał(a):Pio73 napisał(a):Wybieram sie na kamping Lanterna we wrzesniu ..
Pytania:
- jak to wyglada z pradem mozna podlaczyc zwykla wtyczke od przedluzacza?
ja bylem na eurocampie i tam byl juz prad podciagniety do namiotu, ale chyba zwykly przedluzacz da rade
kinalek napisał(a):poza tym chcialem zapytac czy standard tych domkow jest taki jak prezentuja w katalogu?
antex87 napisał(a):Witam. Poszukuje pola namiotowego w dobrej lokalizacji dla nasze rodziny ( 2 dorosłe osoby + 5 letni syn) w rejonie istri !! Moze ma ktos ładny i spradzone pole namiotowe........ czekam na propozycje ...... Pozdrawiam
Aniusia187 napisał(a):Rozważam dwa kampy: Lanterna albo Bijela Uvala- który polecacie? O B.U. nie znalazłam złych opinii,a o Lanternie jedynie to, że na plażę trzeba wędrować 100 schodami...
Janusz Bajcer napisał(a):Aniusia187 napisał(a):Rozważam dwa kampy: Lanterna albo Bijela Uvala- który polecacie? O B.U. nie znalazłam złych opinii,a o Lanternie jedynie to, że na plażę trzeba wędrować 100 schodami...
Gdzie te 100 schodów na Lanternie