napisał(a) jazuu » 13.07.2010 20:47
Pio73 napisał(a):Wybieram sie na kamping Lanterna we wrzesniu ..
Pytania:
- nie moge zaplacic przez rozne agencje za pobyt na kampingu karta kredytowa mam tylko plaskie i chyba ich nie uznaja
wiec mam pytanie czy w drugiej polowie wrzesnia moge jechac w ciemno i nie rezerwowac parceli (namiot, z pradem itd).?
mysle ze we wrzsniu spokojnie bedziesz mogl jechac w ciemno, kemping naprwade wielki, ja bylem w 2 polowie czerwca i bylo dosc luzno
- jak to wyglada z pradem mozna podlaczyc zwykla wtyczke od przedluzacza?
ja bylem na eurocampie i tam byl juz prad podciagniety do namiotu, ale chyba zwykly przedluzacz da rade
- jak to wyglada z woda (bo podobno jest na parceli) jest kran czy tylko zlaczka pod węża?
jest wezel na kazde 4 parcele z woda, tak jak z pradem (4 krany)
nie potrzebujesz zadnych wezy, wode nabieralismy tylko do czajnika
- czy mozna znaleść jakies w miare (wiem ze tam 9000 ludzi moze byc...) wolne miejsce nad woda? (moze byc kawalek do przejscia piechota).
nad samym morzem to raczej bedzie ciezko, ale czy 5 minut piechotka nawet z konca campingu to daleko ? camping duzy ale sko wszedzie dojdziesz, szczegolnie do plazy/basenow. idealnym rozwiazaniem sa hulajnogi/rowery
- ktos pisal wczesniej o duzej ilosci mrowek macie na to jakies sposoby - ja kiedys (ale to bylo daaaawno) rozsypywalem sól wokół namiotu)
mrowki byly ale nie w jakiejs kosmicznej ilosci, dalo sie zyc z nimi w symbiozie
Pozdrawiam z Gliwic
i zazdroszcze wyjazdu
jesli bedziesz mial jeszcze jakies pytania to chetnie odpowiem/pomoge
Jarek