Koziorożec napisał(a):Jaga ! Nie przejmuj się jakością zdjęć. Są bardzo ładne i są tylko dodatkiem do treści pisanej. A relację czytałem na bieżąco z dużą przyjemnością. Czytające inne relacje można wywnioskować, że często zdjęcia są robione profesjonalnym sprzętem za grube tysiące, przy użyciu różnych filtrów i innych bajerów, o których przeciętny fotoamator nie ma "zielonego" pojęcia. Odnośnie daty na zdjęciach to wcale nie razi i moim zdaniem jest przydatne. Ja dwa lata temu nabyłem aparat kompaktowy µ TOUGH-8010 Olympusa. Bardzo fajna maszynka. Największą jego zaletą jest możliwość robienia zdjęć pod wodą do 10 m bez dodatkowej obudowy. Ale zawiodłem się brakiem możliwości umieszczenia daty na zdjęciach. Uważam, że aparat tak uznanej marki za prawie 1500 PLN powinien mieć tą opcję do wyboru.
Serdecznie pozdrawiam !!!
i tak większość, jeżeli nie wszyscy, zbierają po prostu te zdjęcia na pamięci dysku. Kto robi teraz namacalne albumy, jak za dawnych czasów?!
Następnym razem w Chorwacji na pewno porobię zdjęcia pod wodą, ale będę się pilnować, żeby nie tracić za wiele czasu, zamiast zwyczajnie pływać i się cieszyć tym co widzę