razpol napisał(a):Zresztą cała relacja fajna w śledzeniu.. Pozdrawiam.
I ja również.
razpol napisał(a):Zresztą cała relacja fajna w śledzeniu.. Pozdrawiam.
CroAna napisał(a): a...czy Povlja też będzie?
marze_na napisał(a):
Mamy mały zastój w relacji, bo większość czasu przed kompem spędzamy teraz na głosowaniu w internetowej sondzie serwisu miejskiego Wrocławia, w kórej można wybierać dyscypliny do programu 10. Światowych Igrzysk Sportów Nieolimpijskich The World Games 2017. Niestrudzenie głosujemy oczywiście na żużel . Może ktoś wspomoże .
CroAna napisał(a):ale...chyba nie za jednym zamachem???? he, he
mysza73 napisał(a):Pomogłam Ci ,
ale szachy depczą po piętach .
CroAna napisał(a):wzbudziliście moją ciekawość: autem? bardzo intrygujące
piotrf napisał(a):Te . . . "chmurki" burzowe i inne strasznie mi się podobają - robią klimat .
Ktoś lubi chyba fotografować w takiej scenerii
marze_na napisał(a):CroAna napisał(a):wzbudziliście moją ciekawość: autem? bardzo intrygujące
Narazie kombinuję ja, jak opracuję trasę przedstawię mężowi do akceptacji .
Autem przez Serbię do Czarnogóry - jeden tydzień, a potem drugi tydzień na Hvarze.
A Kreta samolotem, na miejscu pożyczymy auto. Taki plan mieliśmy już na ten rok.piotrf napisał(a):Te . . . "chmurki" burzowe i inne strasznie mi się podobają - robią klimat .
Ktoś lubi chyba fotografować w takiej scenerii
Ktoś lubi fotografować wszystko . Pozdrawiam.
Edit: Napisałam 2000 postów .
marze_na napisał(a):Narazie kombinuję ja, jak opracuję trasę przedstawię mężowi do akceptacji .
Autem przez Serbię do Czarnogóry - jeden tydzień, a potem drugi tydzień na Hvarze.
A Kreta samolotem, na miejscu pożyczymy auto. Taki plan mieliśmy już na ten rok.
.
Powrót do Nasze relacje z podróży