mysza73 napisał(a): Ložišća .
bingo
marze_na napisał(a):... Popełniamy grzech lenistwa i na Vidovą Gorę wjeżdżamy autem.
Piter_M napisał(a):marze_na napisał(a):... Popełniamy grzech lenistwa i na Vidovą Gorę wjeżdżamy autem.
Też bym uznał to za grzech lenistwa ... na Braču jeszcze nie byłem ale jak kiedyś będę to dla mnie przyjemnością będzie jak będę mógł wejść tam na nogach, najlepiej z poziomu 0 metrów.
marze_na napisał(a):Piter_M napisał(a):marze_na napisał(a):... Popełniamy grzech lenistwa i na Vidovą Gorę wjeżdżamy autem.
Też bym uznał to za grzech lenistwa ... na Braču jeszcze nie byłem ale jak kiedyś będę to dla mnie przyjemnością będzie jak będę mógł wejść tam na nogach, najlepiej z poziomu 0 metrów.
Emota nie wstawiłam, ale to tak raczej z przymrużeniem oka pisałam. Nie wiem skąd i jaki pieszy szlak idzie na Vidovą, ale tym asfaltem przez las to jak dla mnie żadna atrakcja.
Zresztą jeszcze się tego dnia nachodzimy .
Piter_M napisał(a):Braču jeszcze nie byłem ale jak kiedyś będę to dla mnie przyjemnością będzie jak będę mógł wejść tam na nogach, najlepiej z poziomu 0 metrów.
marze_na napisał(a):Vidova Góra...
182.
marze_na napisał(a):
...Stawiam na żerdziankę (monochamus) .
marze_na napisał(a):[b](...) Wjazd do Hum jest płatny. Po uiszczeniu opłaty w wysokości 10 kun otrzymuje się bilet uprawniający do wjazdu na parking. (...)
marze_na napisał(a): 09.09 c.d. - Postira
(...) kościół parafialny Św. Jana Chrzciciela (...)
eystrasalt napisał(a):marze_na napisał(a):(...) Wjazd do Hum jest płatny. Po uiszczeniu opłaty w wysokości 10 kun otrzymuje się bilet uprawniający do wjazdu na parking. (...)
W maju 2013 nie płaciłem. Czyżbym wjechał do tego uroczego miasteczka na "krzywy ryj"? Ups...
Inna rzecz, że na parkingu były tylko dwa samochody: mój i drugi na miejscowych blachach.
eystrasalt napisał(a):marze_na napisał(a): 09.09 c.d. - Postira
(...) kościół parafialny Św. Jana Chrzciciela (...)
Czy przed wejściem do kościoła, dokładnie po lewej stronie, wciąż wisi stereofoniczny radiomagnetofon, z którego odtwarzana jest muzyka sakralna?
Powrót do Nasze relacje z podróży