Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Istria - gdzie dokładniej niedrogo z małym dzieciakiem?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sirus25
Globtroter
Istria - gdzie dokładniej niedrogo z małym dzieciakiem?

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirus25 » 02.06.2007 15:48

Witam. Tegoroczny urlop (1 do 8 września) planuję spędzić z rodziną w Chorwacji. Mam zamiar jechać własnym samochodem. Ponieważ mam 1,5 rocznego dzieciaka wybór padł na północną część Chorwacji (bilżej).
Czy ktoś mógłby pomóc mi w wyborze konkretnej miejscowości?
Chodzi mi o spokojna miejscowość, w której mógłbym wynająć niedrogi apartament (2 dorosłych + roczny dzieciak), bez szczególnych luksusów.
Jakieś sprawdzone miejsca? Za każdą pomoc z góry serdecznie dziękuję.
JAcek
003dlaczego
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 003dlaczego » 02.06.2007 19:54

Mogę ci polecić Medulin - tam byłam w zeszłym roku. Znajduje się ok 10 km od Puli, typowa miejscowość turystyczna, każdy znajdzie coś dla siebie. Uważam, że jest przeurocza, plaża piaszczysta, może ciepłe i płyeki, co powinno umilić urlop z maluchem :). Jeżeli chodzi o apartamenty to polecam jazdę w ciemno, zawsze się coś znajdzie. Jeżeli bez klimatyzacji, to apartament, nawet w sezonie, można znaleźć już za 30-40 euro za dobę :)
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 02.06.2007 21:16

Z mojego (neiwielkiego, ale zawsze ) doświadczenia z Istrią mogę ci polecić, abyś poszukała jakiegoś biura, ale najlepiej na obrzezach, nie w centrum, bo tam pośrednicy są bardzo drodzy, a poza tym jak już załatwią, to mają cię gdzieś. Ja znalazłam takie biuro, gdzie pan mówił w 3 językach, więc nie miałam większych problemów, powiedzieliśmy mu, co nas interesuje, zawiózł na do jakichś 10 apartamnentów, aż ostatecznie wybraliśmy za 60 euro dla 3 osób w sezonie. Byliśmy zadowoleni, jak mieliśmy jakikolwiek problem zawsze moglismy się zwrócić o pomoc [/code]

003dlaczego - dlaczego , dlaczego w podobnym wątku piszesz coś calkiem innego?
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 02.06.2007 21:25

Do sirus25 - mogę polecić ci Poreć i apartament w spoko cenie ( za malucha gospodin nie liczy ). Ja wracam około 4 sierpnia i mogę dać ci dokładny namiar wraz ze zdjęciami . Jezeli chodzi o twój wyjazd we wrześniu to będąc na miejscu mogę ci zarezerwować i wysłać e-mailla z cennikiem i zdjęciami .
sirus25
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirus25 » 02.06.2007 21:34

malmika napisał(a):Do sirus25 - mogę polecić ci Poreć i apartament w spoko cenie ( za malucha gospodin nie liczy ). Ja wracam około 4 sierpnia i mogę dać ci dokładny namiar wraz ze zdjęciami . Jezeli chodzi o twój wyjazd we wrześniu to będąc na miejscu mogę ci zarezerwować i wysłać e-mailla z cennikiem i zdjęciami .

Malmika - byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuję.
003dlaczego
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 003dlaczego » 03.06.2007 10:36

malmika napisał(a):
Z mojego (neiwielkiego, ale zawsze ) doświadczenia z Istrią mogę ci polecić, abyś poszukała jakiegoś biura, ale najlepiej na obrzezach, nie w centrum, bo tam pośrednicy są bardzo drodzy, a poza tym jak już załatwią, to mają cię gdzieś. Ja znalazłam takie biuro, gdzie pan mówił w 3 językach, więc nie miałam większych problemów, powiedzieliśmy mu, co nas interesuje, zawiózł na do jakichś 10 apartamnentów, aż ostatecznie wybraliśmy za 60 euro dla 3 osób w sezonie. Byliśmy zadowoleni, jak mieliśmy jakikolwiek problem zawsze moglismy się zwrócić o pomoc [/code]

003dlaczego - dlaczego , dlaczego w podobnym wątku piszesz coś calkiem innego?

yy, czyli co?
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 03.06.2007 12:38

sirus25 daj namiar na e-mailla i naprawde możesz spać spokojnie, 100% satysfakcji - bez upiększania . Zaznaczam,że nie jestem żadnym pośrednikiem w załatwianiu noclegów w chorwacji, zazwyczaj radzę sobie sam i bardzo lubie komuś pomóc i podzielić się wrażeniami- u mnie białe jest białe a czarne jest czarne .
sirus25
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirus25 » 03.06.2007 14:32

Kontakt mailowy ze mną adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje