anubis2423 napisał(a):na koniec dodam jeszcze że na KRk jest dużo miejscowości które można odwiedzić
Co ciekawe na wyspie Krk ????
Wakacje na wyspie Krk = leżeć na plaży i pływanie
mirko napisał(a):anubis2423 napisał(a):na koniec dodam jeszcze że na KRk jest dużo miejscowości które można odwiedzić
Co ciekawe na wyspie Krk ????
Wakacje na wyspie Krk = leżeć na plaży i pływanie
kawa napisał(a):A polecam apartamenty Sunset w ośrodku Lanterna k. Poreca na Istrii.
Byłem tam osobiście i uważam że na pobyt z małym dzieckiem jest super.
Apartament (w bungalowie) dla 4 osób składa się z 2-os.sypialni, pokoju dziennego z rozkładaną kanapą i aneksem kuchennym oraz WC z prysznicem a także jest balkon.
Do morza jest może 100 m. do placu zabaw z 50m. Na miejscu jest wszysko co potrzeba, sklepy, knajpki, baseny.Plaża żwirowa z płytkimi zatoczkami dla malucha. Więcej o tym miejscu masz tu : http://www.link usunięty na życzenie włściciela strony docelowej.com/apartments-sunset-lanterna-porec
A i na Istrii jest co zwiedzać jak ktoś ma ochotę.
Pozdrawiam
anubis2423 napisał(a):wiesz ceny nie tylko zmieniają się u nas tam pewnie wszystko też bedzie więcej kosztować zawsze można jechać w ciemno.nie przejmuj się po prostu jedz im wiecej sie zastanawiasz tym więcej niewiadomych.tak miałem,więc stwierdziłem że jadę na KRK i teraz już mam spokój z wyborem miejsca.Pamiętaj każy będzie na Forum proponował Ci coś innego bo Chorwacja jest tak piękna że nie ważne gdzię bedziesz to tak urlop bedzie udany i niezapomniany
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne