Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Istria czy Dalmacja

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.03.2012 13:02

basiajula napisał(a):Zainteresował mnie camping Kovacine, nie moge tylko doczytać czy mozna tam płacic karta, i czy parcele są zróżnicowane cenowo pod względem połozenia, czy drożej jest przy samym morzu?

Z cennika kampu wynika, że nie ma parcel zróznicownyach cenowo, o zapłacie kartą na stronie nic ma wspomnaiane, ale wg mnie chyba jest taka mozliwość.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.03.2012 13:09

basiajula napisał(a):prosze o pomoc:)

Może to pomoże :wink: :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 16.03.2012 13:48

basiajula napisał(a):Tak własnie myślałam, kurcze mam wrażenie, że jadąc na LANTERNE ominie mnie prawdziwa chorwacka woda. Taki orzech do zgryzienia tu dzieci chcących basen tu ja chcaca pieknego widoku przepieknej plaży i wody. Może i faktycznie przepromowac sie na ten Cres znacie może jakieś fajne campingi może coś z basenem?

Najlepszy jaki znalazłem na Cresie http://www.camps-creslosinj.com/slatina/hrv/

Basenu nie ma ale jest trampolina, kort i jakieś boiska.

Tu trochę fotek
basiajula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiajula » 16.03.2012 16:24

Piękne te zdjęcia, a te plaże to łatwo dostepne? blisko campingu Slatina?
Który wybrac camping Slatina czy Kovacine gdzie piękniejsze plaże?. Jak obliczałam to cenowo podobnie z tym że na Kovacinie za prom zwracają
basiajula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiajula » 16.03.2012 16:26

Jak udeżac na Cres to lepei przez Istrie czy przez Krk?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.03.2012 16:36

basiajula napisał(a):Jak udeżac na Cres to lepei przez Istrie czy przez Krk?

W Cres lepiej nie uderzać :idea:
basiajula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiajula » 16.03.2012 17:08

UPS SORKI ZABŁĘDY
basiajula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiajula » 16.03.2012 17:11

Zejście w kierunku tej pieknej plaży w Lubenice da się je pokonać wózkiem? Moja mała ma 3 latka i tak się zastanawiam czy dam rade z nia tam zejść? czy jakieś turystyczne nosidełko zabrać?
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 16.03.2012 18:02

O wózku zapomnij. Zejście do plaży z Lubenic to typowy górski szlak. Nosidło OK. Ale oprócz Lubenic są inne piękne plaże na Cresie, np. Ustrine, Koromacna, okolice capmingu Baldarin. Poszukaj trochę na forum. W ub. roku sporo forumowiczów odwiedziło Cres i opisali to na forum :papa:
basiajula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiajula » 19.03.2012 15:03

Na tej stronie widnieje, że na campingu Kovacine jest zniżka 10% CCI
http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=113

ale jak otworzyłam orginalna stronę CCI to tam nie było tego campingu niewiem czy mam ta karte zamawiać, może moge jakoś to jeszcze sprawdzić liczę na waszą odpowiedz i pomoc
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.03.2012 16:42

Karta kosztuje, a jej koszt daje zysk w pobycie na kempingu dłużej niż miesiąc, więc decyzja należy do Ciebie.

http://www.pzmtravel.com.pl/karnet-cci.html
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.03.2012 22:40

O ile dobrze wyczytałem na forum to kolego Januszu już nie jeżdzisz pod Camping. Mniemam, że to związane zapewne jest z ekscesami na chorwackich campingach w których kolega zapewne brał czynny udział. Wiem, że jak raz gościa się zanotuje ze złej strony na campingu to ma zakaz wchodzenia na inne campingi w danym państwie. Musiał kolega uczestniczyć chyba w dużej międzynarodowej zadymie, że przestał jeżdzić (ostatnia wielka zadyma była jak mnie pamięć nie myli na campingu pod Maslinom w Orasacu) Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.03.2012 22:46

darek1 napisał(a): (ostatnia wielka zadyma była jak mnie pamięć nie myli na campingu pod Maslinom w Orasacu) Pozdrawiam

Może była :wink: ale mnie tam nie było :roll:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.03.2012 23:07

Janusz Bajcer napisał(a):
darek1 napisał(a): (ostatnia wielka zadyma była jak mnie pamięć nie myli na campingu pod Maslinom w Orasacu) Pozdrawiam

Może była :wink: ale mnie tam nie było :roll:

Szkoda bo by kolega rozpedził te międzynarodowe tałatajstwo campingowe. Byłoby co pisać w chorwackiej i polskiej prasie. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.03.2012 23:12

darek1 napisał(a):Szkoda bo by kolega rozpedził te międzynarodowe tałatajstwo campingowe.

Nie jeździłem na kempingi do Chorwacji w charakterze stróża nocnego i wykidajły :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Istria czy Dalmacja - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone