ja+ty=my napisał(a):Witam, pierwsze dwa tyg sierpnia chciałabym się wybrać z dziećmi (4 i 8 lat) do Czarnogóry lub na Istrię. Przeraża mnie jedynie to , że nie wytrzymamy upałów, bo chciałabym również trochę pojezdzić i pozwiedzać. Czy jest tu ktoś kto miał podobne obawy ale jednak podołał i nie żałował. Czy ktoś właśnie był tam na początku sierpnia z dziećmi?
ja+ty=my napisał(a):no i pytanie Istria czy Czarnogóra ? jest szansa ze na Istrii będzie chłodniej ?:) jak to cenowo wychodzi czy Czarnogóra wyjdzie sporo taniej ? mimo dalszej drogi ? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
ja+ty=my napisał(a):Witam, no i pytanie Istria czy Czarnogóra ?
CroAna napisał(a): zawsze można wieczorową bardziej porą, jak upał ewentualny zelżeje. O ile dziecka pozwolą
walp napisał(a): Cenowo, Czarnogóra jest tańsza, niż Chorwacja (w wysokim sezonie 10-12 euro/os.) Biorąc jednak różnicę w odległości 500-600 km w jedną stronę oraz opłaty autostradowe, musisz to rozważyć.
ja+ty=my napisał(a):Temcza napisał(a):Z dziećmi Istria
dlaczego ?
ja+ty=my napisał(a):walp napisał(a): Cenowo, Czarnogóra jest tańsza, niż Chorwacja (w wysokim sezonie 10-12 euro/os.) Biorąc jednak różnicę w odległości 500-600 km w jedną stronę oraz opłaty autostradowe, musisz to rozważyć.
a czy to prawda, że po Czarnogórze nie płaci się opłat na autostradach ? no i chyba w Czarnogórze to nie tylko na noclegu taniej , ale też "życie" i potem własnie jeżdzenie zwiedzanie, opłaty na drogi, bilety wstępu ?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe