Katerina napisał(a):Trzeba jednak będzie nabyć ten GPS, choć tak się wzbraniałm do tej pory...
Crocodyl napisał(a):To ciekawe bo w latach 2012, 2014 i 2016 kupowałem bilety w budce przy szlabanie. W 2016 do biletu dadawali worek na śmieci. Sprawdzę w sierpniu czy ta "dobra zmiana" to tak na stałe czy też chwilowe próby zmniejszenia ilości odwiedzających.
To ja pechowo trafiłam w 2015 i w budce nie byłoCrocodyl napisał(a):To ciekawe bo w latach 2012, 2014 i 2016 kupowałem bilety w budce przy szlabanie. W 2016 do biletu dadawali worek na śmieci. Sprawdzę w sierpniu czy ta "dobra zmiana" to tak na stałe czy też chwilowe próby zmniejszenia ilości odwiedzających.
su-petar napisał(a):Może zwróciłaś uwagę na tego zakręconego jegomościa .
mchrob napisał(a):Byłem tam w połowie lipca w zeszłym roku, tumany pyłu zasłaniały przejeżdżające samochody i autokary A najbardziej podziwiałem idących pieszo i na rowerach w tych tumanach
Malvka napisał(a):W tym roku tydzień spędzamy właśnie tam - Istria Śledzę !
Katerina napisał(a):W trakcie naszego dwudniowego pobytu na Istrii próbowaliśmy na czuja namierzyć ten Kamenjak, czy jakąkolwiek inną godziwą plażę, ale zawsze lądowaliśmy w jakichś ogromnych holiday resorts z kempingami, basenami, salonami masażu i Bóg wie czym jeszcze - krajobrazy i plaże nie były tam bardzo inspirujące, ale te molochy miały jedną zaletę - były zupełnie puste pod koniec września. Trzeba jednak będzie nabyć ten GPS, choć tak się wzbraniałm do tej pory...
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dobrze, że jednak tak szybko nie zrezygnowaliście z tego Parku. Piękne wybrzeże i widoki No i możliwość plażowania.
marynamaj napisał(a):Witam, nadrabiam czytanie relacji. Istrii nie mam na razie w planach, więc ciekawość tym większa.
Zdjęcia jak zwykle piękne.
MarcinP napisał(a):Świetnie ta Istria wygląda, aż nie mogę się doczekać urlopu.
Powrót do Nasze relacje z podróży